Vineri, 29 martie 2024 - 8:15:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 5 martie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Contextul astral de azi este favorabil schimbarilor pe care v-ati propus sa le faceti in plan profesional si in domeniul afacerilor. Relatiile cu partenerii de afaceri ar trebui sa fie foarte bune si este un moment bun pentru a incheia contracte si pentru a semna documente importante. Va sfatuim sa aveti rabdare pana cand vor aparea rezultatele muncii depuse in ultima perioada. taur Se pare ca sunteti plin de energie si puteti realiza tot ceea ce v-ati propus pentru azi. Aveti ocazia sa obtineti unui castig financiar consistent, dar si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii ar trebui sa fie foarte bune. Va sfatuim sa fiti cumpatat si sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si capabil de efort fizic sustinut. Va sfatuim sa nu va supraestimati fortele, pentru ca riscati sa aveti probleme de sanatate. Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la prieteni. Aveti grija sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata! rac Aveti idei valoroase, apreciate de sefi si de colegii de serviciu. Se pare ca sunteti in forma si puteti sa finalizati tot ce ati inceput. Situatia financiara s-ar putea sa nu fie grozava, dar sunteti perseverent si aveti incredere in viitor.
LEU: FECIOARĂ:
leu Contextul astral de azi este favorabil investitiilor sau lansarii unei noi afaceri. De asemenea, sunt favorizate intalnirile romantice si calatoriile. Daca vi se propune o colaborare, nu o refuzati! Va sfatuim, insa, sa evitati speculatiile de orice fel. fecioara Puteti face schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Va sfatuim sa va organizati riguros si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la o ruda apropiata.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Puteti avea o reusita importanta cu prilejul unei scurte calatorii in interes de afaceri. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri. Dupa-amiaza aveti sanse sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar nu se intrevad probleme deosebite. scorpion S-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori, dar veti constata ca schimbarile va avantajeaza. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va va ajuta cu sfaturi la demararea unei activitati profitabile. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata si sa evitati orice fel de speculatie.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In cursul diminetii este posibil sa primiti o suma de bani care redreseaza bugetul familiei. Ar putea fi vorba despre o mostenire sau despre un imprumut pe care l-ati solicitat cu ceva timp in urma. Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile pe termen lung. Menajati-va sanatatea si odiniti-va mai mult! capricorn Se pare ca intampinati dificultati financiare, insa sunteti capabil sa le depasiti destul de usor. Traversati o perioada favorabila inspiratiei artistice. Creativitatea si originalitatea de care dispuneti va pot aduce un succes neasteptat in societate. Nu neglijati problemele persoanelor mai tinere din familie!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aveti ocazia sa rezolvati o problema de natura sentimentala. In cursul diminetii, un prieten v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere pe care a demarat-o cu putin timp in urma. Nu va grabiti sa refuzati propunerea! Sunt sanse sa fie profitabila pentru amandoi. pesti Se apre ca aveti o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteti in forma excelenta si reusiti sa faceti fata. Situatia financiara ar putea sa nu fie prea buna. Nu este cazul sa va ingrijorati, este o situatie trecatoare. Nu neglijati sfaturile partenerului de viata!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro