Vineri, 29 martie 2024 - 2:39:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 8 iulie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Se pare ca aveti de gand sa faceti anumite schimbari in camin, care ar face placere persoanelor mai tinere din familie. Este o zi buna pentru afaceri, pentru ca aveti sanse sanse sa realizati tot ce v-at propus si sa obtineti castiguri importante. Ar fi bine sa nu incepeti mai multe treburi deodata, fiindca riscati sa va irositi energia si sa ratati ocazii favorabile. In a doua parte a zilei, partenerul de viata v-ar putea face o surpriza placuta. taur Daca in ultima vreme v-ati confruntat cu tot felul de probleme in plan sentimental, azi situatia ar putea sa se schimbe simtitor in bine. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa va afirmati in societate. Chiar daca sunteti in centrul atentiei, aveti numai de castigat daca ii lasati si pe ceilalti sa isi spuna parerea.
GEMENI: RAC:
gemeni Ar fi bine sa nu va faceti un program strict pentru azi, fiindca este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va impiedica sa-l respectati. Totusi, nu este cazul sa va faceti griji: schimbarile par sa fie in avantajul dumneavoastra. In prima parte a zilei s-ar putea sa aflati ca se contureaza o calatorie in strainatate, in interes profesional. Dupa-amiaza este posibil sa va treziti cu oaspeti neanuntati. Cu diplomatie, puteti salva situatia. rac Se pare ca va pregatiti pentru o intrunire importanta cu prietenii si/sau cu familia dar intampinati dificultati neprevazute. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o cearta cu partenerul de viata. Pentru a gasi cea mai buna solutie, este necesar sa fiti flexibil si sa tineti cont de dorintele celorlalti. S-ar putea sa fiti nevoit sa renuntati la o calatorie planificata pentru aceasta perioada.
LEU: FECIOARĂ:
leu In prima parte a zilei se intrevad mai multe drumuri scurte in interesul familiei. Aveti sanse mari sa realizati fara dificultate tot ce v-ati propus. Relatiile cu persoanele apropiate ar trebui sa fie foarte bune. Atentie la tendinta de a exagera! S-ar putea ca o ruda mai in varsta sa va reproseze ca sunteti incapatanat si ca nu tineti cont de opiniile celorlalti. N-ar strica sa fiti mai intelegator si mai diplomat. fecioara O situatie neprevazuta v-ar putea obliga sa amanati planurile de a petrece mai mult timp impreuna cu cei dragi. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta in domeniul dumneavoastra de activitate, cu care veti pune bazele unei colaborari pe termen lung. Fiti prudent in discutiile cu o ruda mai in varsta, pentru a evita o cearta!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta S-ar putea sa renuntati in ultima clipa la o intalnire cu prietenii, din cauza unor musafiri care va iau prin surprindere. Daca reactionati cu calm si amabilitate, s-ar putea sa descoperiti impreuna o oportunitate de afaceri. Va sfatuim sa fiti cumpatat la masa, fiindca azi sunteti predispus la indigestie. scorpion In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, dar necesare pentru camin. Dupa-amiaza este posibil ca o persoana mai tanara din familie sa va ceara ajutorul intr-o problema urgenta. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa nu va propuneti activitati foarte solicitante, fiindca nu sunteti in cea mai buna forma fizica.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Este o zi buna pentru a face planuri de viitor. Puteti sa va dedicati unor noi activitati, mai ales in plan social. Seara aveti posibilitatea sa va destindeti impreuna cu prietenii si cu persoana iubita. Atentie la tendinta de a lua decizii sub impulsul momentului! capricorn Desi aveti multe de rezolvat, sfatul eastrolog.ro este sa nu va neglijati sanatatea. Aveti nevoie de mai multa relaxare si mai multa odihna. Micile schimbari pe care v-ati propus sa le faceti in locuinta ar putea aduce mai multa armonie in viata de familie. In a doua parte a ziei, va ganditi sa cumparati un obiect de valoare. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca nu este un moment propice investitiilor.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Se intrevede o zi destul de incarcata, asa ca ar fi bine sa va organizati cat mai bine timpul si sa va faceti o lista de prioritati.In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute pentru camin. Impreuna cu partenerul de viata puteti lua cea mai buna decizie. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul in ultimul moment si sa va ocupati de o problema urgenta de afaceri. pesti Chiar daca sunteti preocupat de probleme profesionale importante, este cazul sa acordati mai multa atentie familiei. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar ar fi intelept sa ascultati si parerile partenerului de viata. In partea a doua a zilei, o ruda mai in varsta ar putea sa va solicite ajutorul intr-o chestiune personala.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro