Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:45:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Silvio Berlusconi a început munca în folosul societăţii la un azil de bătrâni


12 mai 2014

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a început în mod oficial ispăşirea anului de serviciu în folosul comunităţii la un centru catolic de îngrijire a vârstnicilor din apropiere de Milano. Berlusconi a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de fraudă fiscală, pedeapsa fiindu-i ulterior schimbată cu muncă în folosul societăţii.

Conducerea azilului pentru bătrânii bolnavi de demenţă au dat asigurări că noul lor „angajat”, Silvio Berlusconi (77 de ani), va fi tratate asemena oricărui angajat. Sosirea sa la azil nu a trecut neobservată, el fiind întâmpinat de un sindicalist care purta o pălărie de clovn şi care i-a strigat „la închisoare!”. Bărbatul a fost îndepărtat e poliţiştii care îl escortau pe fostul premier italian.

Silvio Berlusconi care a fost condamnat anul trecut la patru ani de închisoare după ce a cumpărat drepturi de televiziune la preţuri mărite artificial prin intermediul firmelor offshore pentru a evita plata impozitelor către statul italian. Pedeapsa i-a fost preschimbată deoarece a depăşit vârsta limită pentru ispăşirea perioadei în închisoare, fiind nevoit în schimb să presteze servicii la un azil de bătrâni din Milano.

Berlusconi a fost cel care a ales munca în folosul comunităţii, deşi anterior declarase în public că se opune unei astfel de soluţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro