Joi, 28 martie 2024 - 1:42:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Extinderea NATO, scutul antirachetă sunt "noi ziduri" ridicate în Europa


19 decembrie 2014

Extinderea NATO, sistemul antirachetă din Europa - toate acestea sunt noi "ziduri" care se ridică în Europa, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin în timpul conferinţei sale de presă, răspunzând la o întrebare referitoare la simbolul reprezentat de prăbuşirea Zidului Berlinului, scrie Agerpres.

Cea mai corectă cale este să se înceteze construcţia de noi ziduri, a declarat Putin. Potrivit liderului rus este necesară o cooperare între ţări. Preşedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat că Rusia, care traversează cea mai gravă criză monetară după 1998, îşi va relua creşterea economică în doi ani, în cel mai rău caz, scrie Mediafax.

O ieşire din criză este "inevitabilă", în primul rând pentru că economia mondială continuă să crească, a explicat preşedintele, în deschiderea conferinţei sale anuale de presă, în faţa a peste o mie de jurnalişti. Vladimir Putin a apreciat că măsurile luate de Guvern şi de Banca centrală în faţa crizei sunt "adecvate".

Putin şi-a deschis conferinţa anuală, difuzată în direct de televiziunile ruse, cu dezbaterea privind rubla, în condiţiile în care moneda naţională rusă traversează o perioadă dificilă din cauza scăderii preţului la petrol şi a sancţiunilor occidentale.

Toţi cei 1.259 de jurnalişti acreditaţi au dreptul de a-i adresa întrebări preşedintelui, a declarat Peskov, citat de Itar-Tass, în pagina electronică. "Nu au fost restricţii în privinţa acreditării", a precizat el. "Dimpotrivă, avem reporteri care au venit din străinătate şi Ministerul de Externe le-a acordat vize", a explicat Peskov.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro