Joi, 18 aprilie 2024 - 12:22:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alegerile din Grecia sunt cruciale pentru Europa


24 ianuarie 2015

Grecia poate aduce liniştea sau dimpotrivă, poate stârni din nou furtuna financiară în Uniunea Europeană. Totul depinde de votul de duminică.

Cu două zile înaintea alegerilor parlamentare din Grecia, stânga radicală le promite elenilor că umilirea naţională se apropie de final. Liderul formaţiunii Syriza, Alexis Tsipras, vrea să renunţe la măsurile de austeritate impuse de creditorii internaţionali, iar asta a propulsat partidul pe primul loc în sondajele de opinie.Aproape 10 la sută din votanţi sunt însă nehotărâţi şi tocmai ei ar putea înclina balanţa în favoarea sau în detrimentul stângii radicale.

La ultimul miting electoral, liderul Syriza le-a cerut zecilor de mii de oameni prezenţi la manifestaţie, dar şi grecilor care au urmărit totul la televizor, să voteze masiv pentru schimbare.

„Daţi-ne mandat să conducem. Aşa putem pune punct ajutoarelor financiare catastrofale şi putem negocia. Daţi-ne un vot pentru stabilitate, daţi-ne putere pentru a duce Grecia la un nou nivel”, a spus Alexis Tsipras, preşedintele Syriza


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro