Marţi, 23 aprilie 2024 - 2:00:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vladimir Putin a marcat opt goluri într-un meci de hochei pe gheaţă


19 mai 2015

Preşedintele rus Vladimir Putin a fost superstarul unui meci demonstrativ de hochei pe gheaţă, disputat sâmbătă la Soci, alături de numeroşi foşti sportivi de legendă.

Echipa lui Putin a câştigat cu 18-6. Liderul de la Kremlin, în vârstă de 62 de ani, şi-a creat numeroase şanse de gol şi a fost ajutat cu pase decisive de foştii super-jucători din NHL, Pavel Bure şi Valeri Kamensky.

Bure (44 de ani) a jucat pentru Vancouver Canucks, Florida Panthers şi New York Rangers, fiind poreclit ”racheta rusească” de suporterii americani. Kamensky (49 de ani) a trecut pe la Colorado Avalanche, Rangers, Dallas Stars şi New Jersey Devils.

Interesant este că alte trei goluri ale echipei pentru care a evoluat Putin au fost marcate de ministrul rus al Apărării, totul sub privirile atente ale premierului Dmitri Medvedev, care a luat loc în tribună.

Partida în care Putin şi-a arătat calităţile de hocheist s-a disputat pe patinoarul din Soci, care a găzduit anul trecut Jocurile Olimpice.

În cei 15 ani ca lider al Rusiei, Vladimir Putin şi-a expus forma fizică excelentă şi abilităţile de sportiv mai ales în sala de judo sau în bazinul de înot. El a început să practice hocheiul în urmă cu doar câţiva ani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro