Joi, 25 aprilie 2024 - 2:29:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O companie aeriană va cântări pasagerii înainte de îmbarcarea în avion


16 august 2015

Uzbekistan Airways a anunţat că îşi cântăreşte pasagerii înainte de îmbarcare în avion. Potrivit mashable.com, călătorii vor urca pe un cântar special împreună cu bagajele de mână la poarta de intrare.

Potrivit reprezentanţilor companiei, măsura ar fi una de securitate şi ar urma să fie luată pentru a şti exact greutatea totală a aeronavei înainte de decolare.

În urmă cu doi ani, compania aeriană Samoan Air a decis ca toţi călătorii să plătească bilet în funcţie de greutatea corporală. De asemenea, după această decizie, avioanele companiei au fost dotate cu scaune mai mari cu 35,5 centimetri, care oferă mai mult loc pentru burtă şi picioare, potrivit Ştirile TVR.

Cel mai lung zbor non-stop

O altă ştire din categoria călătoriilor cu avionul vine de la compania aeriană Emirates, care va introduce cel mai lung zbor comercial non-stop din lume începând de anul viitor. Cursa va fi între Dubai şi Panama City.

Zborul se va face cu un Boeing 777-200LR, va avea o capacitate de 266 de pasageri, se vor parcurge 13.821 de kilometri şi va dura 17 ore şi 35 de minute.

Până acum, cel mai lung zbor cu un avion comercial era considerat cel dintre Sydney şi Dallas, cu 17 kilometri mai mult. Călătoria se face cu aeronavele companiei australiene Qantas.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro