Joi, 18 aprilie 2024 - 9:33:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lista completă a companiilor aeriene interzise în Uniunea Europeană


18 mai 2017

Uniunea Europeană are unele dintre cele mai stricte standarde când vine vorba de siguranţa zborurilor de pasageri în spaţiul său aerian.

Din acest motiv, încă din anul 2005 Parlamentul European a alcătuit o listă cu o serie de companii aeriene care nu au voie să zboare în spaţiul Uniunii deoarece “nu respectă standardele internaţionale de siguranţă din domeniu”.

Această listă este permanent actualizată şi verificată. De exemplu, Garuda Indonesia, compania aeriană naţională a Indoneziei, a fost interzisă în spaţiul european în iunie 2007, după prăbuşirea unui Boeing 737-400. Interdicţia a fost ridicată după 2 ani, în iulie 2009.

În acest moment, lista este compusă din două anexe. Anexa A include toate liniile aeriene cărora le este interzis să zboare în Europa, iar Anexa B include companiile care nu au voie să opereze în anumite condiţii (au anumite restricţii).

Iată care sunt companiile aeriene care nu au voie să zboare în spaţiul european sau care sunt restricţionate (prima coloană conţine numele companiilor aeriene, iar ultima ţara de provenienţă):

Lista completă o găsiţi AICI


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro