Joi, 28 martie 2024 - 8:21:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un om al străzii a devenit erou după atentatul din Manchester


25 mai 2017

Steve, un om al străzii, este erou în Marea Britanie, după de a sărit în ajutorul tinerilor răniţi în atentatul de la Manchester.

„Erau foarte mulţi copii, foarte mulţi copii plini de sânge, plângeau şi strigau. A trebuit să le scoatem cuie din braţe şi câteva de pe faţa unei fetiţe. O femeie era tăiată pe o parte, aşa că a trebuit să îi ţin picioarele ridicate şi apoi a venit un tip de pe ambulanţă şi un pompier şi au avut ei mai apoi grijă de ea.

Noi doar i-am ţinut picioarele ridicate pentru că ne gândeam că va sângera până la moarte”, a povestit Steve pentru jurnaliştii de la The Guardian.

Pe reţelele de socializare, britanicii s-au mobilizat pentru a-l răsplăti pe Steve, care ar putea primi o casă şi un loc de muncă. De asemenea, sunt mulţi şi cei care au cerut să fie decorat pentru gestul său.

„Trebuia să îi ajut, dacă nu aş fi făcut-o, nu aş mai fi putut trăi cu mine, dacă le-aş fi întors spatele copiilor. Doar pentru că sunt om al străzii, nu înseamnă că nu am suflet, că nu sunt tot om. Aveau nevoie de ajutor. Îmi place să cred că şi pe mine m-ar ajuta cineva dacă aş avea nevoie de asta. O faci din instinct atunci când cineva are nevoie de ajutor”, a mai spus Steve.

În atentatul care a avut loc la Manchester au murit 22 persoane. Autorităţile au făcut public şi numele celui care a detonat bomba.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro