Vineri, 29 martie 2024 - 5:10:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Sfârşitul lumii” în direct la Associated Press


17 decembrie 2012

Agenţia de presă Associated Press se pregăteşte să difuzeze, în direct, „sfârşitul lumii” de la Chichén Itzá, un uriaş sit arheologic precolumbian construit de civilizaţia Maya şi aflat în partea central-nordică a Peninsulei Yukatan, adică acolo unde trăiau pe vremuri triburile mayaşe, cărora li se atribuie predicţia potrivit căreia sfârşitul lumii s-ar produce la 21 decembrie 2012.

Astfel, cea mai mare agenţia de presă din SUA a transportat deja antene de satelit în cunoscutul sit din nordul Mexicului. De pe 19 până pe 21 decembrie, AP va difuza în direct pe site-ul său de internet tot ceea ce se poate întâmpla dezastruos pentru omenire chiar din patria mayaşilor. La 21 decembrie, potrivit calendarului civilizaţiei Maya, se încheie un ciclu în evoluţia lumii, care a durat 26.000 de ani, şi începe etapa de tranziţie spre o nouă stare energetică a omenirii.

Conform aceloraşi predicţii atribuite mayaşilor, din 2012, omenirea ar începe să se pregătească pentru trecerea într-o nouă eră de dezvoltare, etapă ce va dura până în 2053. Mulţi văd acest lucru ca pe o profeţie adevărată privind „sfârşitul lumii”, adică o adevărată catastrofă la nivel mondial.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro