Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:48:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noaptea de 585.000 de dolari la Paris a vicepreşedintelui Joe Biden


24 martie 2013

Documente scoase recent la iveală arată că vicepreşedintele american Joe Biden a dat o avere pe o singură noapte la hotel, în Paris, în cadrul unui turneu european. Nota de plată este de nu mai puţin de 585.000 de dolari.

Vicepreşedintele american Jor Biden a făcut un turneu în Europa, în perioada 1-5 februarie 2013, împreună cu soţia sa, Jill Biden, în Germania, Marea Britanie şi Franţa. A stat în Berlin, Munchen, Landstuhl, Paris şi Londra, unde a avut întrevederi cu mai multe oficialităţi.

Presa a criticat atunci costurile mari ale acestui turneu, dezvăluind o parte dintre acestea. Recent s-a aflat un amănunt şocant. Biden şi soţia lui au avut cea mai scumpă şedere în Franţa. Astfel, potrivit unui document guvernamental din data de 14 februarie 2013, citat de weeklystandard.com, reiese că vicepreşedintele american a plătit 585.000,50 de dolari dolari pentru o singură noapte petrecută la Hotelul de 5 stele, Intercontinental Paris Le Grand!...

Factura de la hotel nu a fost detaliată, dar chiar şi aşa, se presupune că marea parte din fabuloasa sumă care ar îmbogăţi, într-adevăr peste noapte, un contribuabil american de rând ar fi reprezentat costul camerei de hotel pe care a ocupat-o împreună cu soţia sa. Cel mult, suma ar putea fi într-o anumită măsură justificată dacă pe factura de la hotel ar figura, de pildă, şi camerele personalului care l-a însoţit pe Biden, în primul rând cele ale agenţilor săi de securitate.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro