Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:18:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bebeluşul regal se numeşte George Alexander Louis


25 iulie 2013

Prinţul William şi soţia lui Catherine Middleton au anunţat miercuri numele primului lor copil. Nou-născutul este al treilea descendent pe linia de moştenire a coroanei britanice.

Părinţii „bebeluşul regal” l-au numit pe băiat George Alexander Louis, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Casei Clarence. Nou-născutul va purta şi titlul de Prinţ. Oficialii de la Palatul Buckingham au transmis că bebeluşul de numai două zile va purta titlul de Alteţa Sa Regală Prinţul George Alexander Louis de Cambridge. Bebeluşul a fost vizitat şi de străbunica lui, actuala regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Părinţii celui mai nou membru al familiei regale au dezvăluit numele copilului la două zile după ce naşterea sa, confirmând bănuielile britanicilor care au mizat la casele de pariuri pe numele „George”. George a fost numele cel mai des vehiculat de britanicii care au pariat în ultimele două zile, înregistrându-se mize de sute de mii de lire sterline. Următoarele două prenume ale prinţului prinţului, Alexander şi Louis, se numără de asemenea printre cele mai populare nume între pariori, dar care nu s-a bucurat de aceeaşi cotă precum George. Experţii afirmă că numele trebuie ales cu grijă, urmând tradiţiile Casei Regale de Windsor, întrucât va ajunge probabil să simbolizeze o întreagă eră, precum epoca georgiană, victoriană sau elizabetană.
Prinţesa Diana, mama prinţului William, a anunţat numele primului ei băiat la câteva zile după naşterea lui, pe când cel al fratelui lui, Harry, a fost făcut public la externarea lui, pe treptele spitalului Saint Mary. În schimb, în 1948, britanicii au fost nevoiţi să aştepte aproape o lună pentru a afla prenumele prinţului Charles.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro