Joi, 28 martie 2024 - 12:34:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Facebook down timp de patru ore


22 octombrie 2013

Luni, de la 14 la 18 pentru pentru mulţi utilizatori a fost imposibil să lucreze pe Facebook. Problema a fost semnalată atât în Europa cât şi în SUA. Afectate de black out au fost atât site-ul cât şi aplicaţiile pentru mobil.

Au fost raportate atât probleme de interacţiune - utilizatorii care s-au plâns de lipsa serviciilor nu reuşesc să publice conţinut, dar nici să interacţioneze cu ceilalţi. Probleme, aşa cum a fost raportat de Mashable, au apărut de asemenea, pentru publicarea de fotografii şi trimiterea de mesaje.

După patru ore reţeaua socială a revenit la normal. "În această dimineaţă, în timp ce au fost efectuate operaţiuni de întreţinere, am întâlnit o problemă care a împiedicat unii utilizatori să posteze pentru o perioadă scurtă de timp", a anunţat purtătorul de cuvânt al grupului, referindu-se la blackoutul din California care a avut loc în dimineaţa americană, la începutul după-amiezii în România. "Am rezolvat problema rapid şi totul funcţionează din nou 100% - a adăugat el - Ne cerem scuze pentru orice problemă cauzată".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro