Vineri, 29 martie 2024 - 3:08:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zvonuri de căsătorie la Kremlin


17 februarie 2014

Preşedintele rus, Vladimir Putin, şi fosta gimnastă medaliată cu aur Alina Kabaieva iscă noi controvese. Dacă în septembrie anul trecut Kremlinul a negat că preşedintele s-ar fi însurat cu Alina Kabaieva, acum au apărut noi zvonuri privind posibila căsătorie a celor doi, după ce au fost surprinşi, în ipostaze diferite, purtând inele tip verighete pe degete.

Zvonurile privind presupusa relaţie a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu gimnasta Alina Kabaieva circulau dinainte ca liderul de la Kremlin să anunţe, în iunie anul trecut, divorţul de Liudmila Putina. Ulterior, în septembrie 2013, au apărut zvonuri potrivit cărora Putin (61 de ani) s-ar fi căsătorit cu fosta gimnastă în oraşul Valdai, după ce Alexei Navalnîi, unul dintre oponenţii politici ai lui Putin, a postat un mesaj pe Twitter: „Mi s-a zis că Putin şi Kabaieva (30 de ani) se căsătoresc la Mănăstirea Ivea. Tot Valdaiul este închis”. Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a negat informaţiile, descriind gestul lui Navalnîi drept „un exercitiu online împotriva plictiselii”.

În urmă cu o săptămână, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, fosta gimnastă a purtat flacăra la defilarea echipei ruse. Fotografiile făcute vineri, pe 7 februarie, o arată pe Alina Kabaieva purtând un inel tip verighetă pe inelarul mâinii drepte, femeile ruse obişnuind să poarte pe această mână verigheta, nu pe stânga. Totodată, în cadrul unui eveniment organizat în oraşul industrial Nizhnekamsk, Kabaieva a fost filmată afişând acelaşi inel. Ulterior, săptămâna aceasta, pe 13 februarie, Vladimir Putin a fost surprins, la rândul lui, cu o verighetă pe deget, în timpul întâlnirii cu mareşalul egiptean Abdel Fattah al-Sissi, organizată la Moscova. O captură Lifenews.ru, care transmitea imagini de la reuniunea dintre Putin şi Al-Sissi, îl înfăţişează pe liderul rus însemnul căsătoriei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro