Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:00:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adele are 18 nominalizări la Billboard Music Awards


22 aprilie 2012

Adel11eAdele are 18 nominalizări la ceremonia Billboard Music Awards, care se va desfăşura pe 20 mai la Las Vegas. Ea ar putea fi din nou marea câştigătoare a galei, informează news-de-stars.com.

Printre nominalizări figurează cea pentru Cel mai bun artist (unde îi va avea drept concurenţi pe Lady Gaga, Lil Wayne, Katy Perry şi Rihanna), Cea mai bună cântăreaţă (în competiţie cu Lady Gaga, Nicki Minaj, Katy Perry şi Rihanna) şi Cel mai bun album. Cântăreaţa britanică a vândut peste 20 de milioane de exemplare din ultimul ei album, „21”.

Adele este urmată, ca număr de nominalizări, de Rihanna, cu 13 nominalizări, printre care pentru Cea mai bună cântăreaţă, Cel mai bun artist R&B (alături de Beyonce, Chris Brown, Cee Lo Green şi Miguel). Lady Gaga are în acest an 11 nominalizări.

Pentru titlul de Cel mai bun cântăreţ concurează la această ediţie a Billboard Music Awards Justin Bieber, Chris Brown, Drake, Lil Wayne şi Bruno Mars.

În ceea ce priveşte grupurile, LMFAO a obţinut 17 nominalizări, cei doi membri ai formaţiei reuşind să cucerească lumea în doar câteva luni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro