Joi, 28 martie 2024 - 1:24:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De ce nu va participa superba femeie din imagine la Miss Universe?


27 martie 2012

jennaE înaltă, suplă, cu sâni imenşi, picioare interminabile şi un zâmbet răvăşitor. O cheamă Jenna, locuieşte în Canada şi a fost, până ieri, una dintre finalistele Miss Canada Universe. Acum, din cauza secretului ei teribil a fost descalificată.

Jenna Talackova are 23 de ani şi organizatorii competiţiei de frumuseţe mizau că ea va fi câştigătoarea concursului de miss, care urma să reprezinte Canada la Miss Universe.

Din păcate, au aflat recent că Jenna, superba blondă, este de fapt bărbat. S-a născut bărbat, iar în regulamentul competiţiei se specifică foarte clar că participantele trebuie să se fi născut femei.

jennatCu toate acestea, blonda este deranjată de decizia de a fi eliminată, deoarece este superbă, o adevărată doamnă, deşteaptă şi manierată şi în suflet a fost mereu de sex feminin.

La 14 ani a început să ia hormoni şi să se transforme, încet, din bărbat în femeie. La 19 ani şi-a făcut şi operaţia de schimbare de sex, iar acum este... mai femeie decât multe alte doamne şi domnişoare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro