Joi, 28 martie 2024 - 1:06:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fiica lui Whitney Houston însărcinată cu fratele adoptiv?


24 martie 2012

bobbi-kristinaFostul soţ al lui Whitney Houston, Bobby Brown, a făcut dezvăluiri incendiare publicaţiei "National Enquirer". Acesta susţine că fiica lui, Bobbi Kristina, ar fi însărcinată cu fratele său.

Scandalul privitor la povestea de iubire dintre fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, şi Nick Gordon, un băiat crescut de mama ei ca fiu adoptiv, continuă. Tatăl fetei, Bobby Brown, susţine că acesta îi procură droguri fetei sale, pe care a lăsat-o şi gravidă.

Tot Gordon ar fi fost cel care i-ar fi livrat stupefiante şi celebrei cântăreţe, care a decedat la 11 februarie la numai 48 de ani din cauza abuzului de sustanţe periculoase. Brown susţine că ar fi putut s-o salveze pe vedetă, dacă aceasta nu l-ar fi îndepărtat şi susţine că nu vrea să o piardă în acelaşi fel şi pe Bobbi Kristina.

Brown speră ca fata să avorteze cât mai repede, fiindcă sănătatea bebeluşului ar putea să fie afectată din cauza consumului de droguri.

Bobbi Kristina şi Nick Gordon au crescut împreună ca frate şi soră. Whitney Houston l-a adus pe băiat în casa lor din Atlanta în urmă cu zece ani. Vedeta nu a apucat să-l adopte legal, dar apropiaţii susţin cu înverşunare că Nick ar fi chiar fiul ei secret născut dintr-o relaţie de dinaintea căsătoriei cu Bobby Brown.

De aceea, bunica Bobbi Kristinei, Cissy Houston, ar fi atât vehementă împotriva căsătoriei dintre nepoata sa şi Nick, spunând tuturor că relaţia lor


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro