Joi, 25 aprilie 2024 - 12:11:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cauza naufragiului/ Idila dintre moldoveancă şi căpitanul Costei Concordia?


27 februarie 2012

domnicA2Tânăra care se afla în cabina căpitanului Francesco Schettino atunci când pachebotul Costa Concordia s-a izibit de o stâncă recunoaşte în sfârşit relaţia cu bărbatul care şi-a abandonat nava.

Domnica Cemortan a recunoscut că are sentimente puternice pentru căpitanul navei, chiar dacă a dezminţit în numeroase rânduri că ar fi avut o relaţie amoroasă cu acesta.


Într-un interviu acordat publicaţiei britanice Daily Mail, tânăra a declarat că se afla în compania căpitanului în momentul producerii tragediei.
„S-au scris despre mine atâtea lucruri neadevărate încât trebuie să îmi apăr reputaţia. Toată lumea se poartă se parcă aş fi o femeie fatală, deşi nu e adevărat”, spune tânăra.
Mai mult, ea spune că s-au sărutat pasional. Fata îl cunoscuse pe Schettino atunci când lucra pe navă, în calitate de traducătoare, şi a revenit apoi ca pasageră.


„Recunosc că eram atrasă de el, dar nu m-am culcat cu el.  Era întotdeauna foarte respectuos când făceam parte din personalul vasului, însă atunci când m-am aflam acolo în calitate de pasager, lucrurile s-au schimbat. Da, recunosc că ne-am sărutat. Probabil că am fi ajuns în pat la un moment dat, dar n-am aflat niciodată pentru că s-a scufundat nava”, a spus tânăra.
Domnica Cemortan mai spune despre căpitan că este o persoană foarte fermecătoare şi că acesta i-a picat cu tronc pentru că arăta foarte bine.


„Da, m-am simţit foarte atrasă de căpitanul Schettino şi în mod evident, şi el interesat de mine. Recunosc că eram îndrăgostită de el pentru că arăta foarte bine şi era extrem de fermecător”, a mai spus tânăra.


În prezent, Francesco Schettino se află în arest la domiciliu după ce a provocat naufragiul vasului şi abandonat nava înainte ca pasagerii să fi părăsit în siguranţă vasul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro