Joi, 18 aprilie 2024 - 8:21:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


În mai/ Circul Naţional Chinezesc vine la Bucureşti


6 martie 2012

circ-chinezescCircul Naţional Chinezesc vine pentru prima oară în România, pe 1 mai, cu un spectacol ce va fi prezentat la Sala Palatului.

Artiştii de circ chinezi sunt cunoscuţi pentru abilităţile lor de gimnaşti, printre ei putând fi recunoscuţi artişti reputaţi, personalităţi din operă şi actori faimoşi. Recuzita nu face apel la clovni şi animale, accentul punându-se pe gimnastică şi echilibristică, fapt care demonstrează comuniunea completă dintre trup şi spirit.

Cu o tradiţie de peste 12 ani, Circul Naţional Chinezesc a cucerit milioane de spectatori, fiind răsplătiţi cu aplauze la scenă deschisă şi numeroase elogii din partea criticilor.

Conform site-ului Eventim, spectacolul este adus la Bucureşti de producătorul Raoul Schoregge şi Christian Ratscher Veranstaltungsmanagement.

Biletele, cu preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei, se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro