Vineri, 29 martie 2024 - 2:16:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


INEDIT / Cum a reacţionat Obama la discursul lui Clint Eastwood FOTO


1 septembrie 2012

obamaPreşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, nu a întârziat să-i răspundă regizorului şi producătorului american Clint Eastwood, care l-a criticat dur într-un discurs rostit în timpul convenţiei republicane de la Tampa. Obama s-a folosit de o reţea de socializare pentru a-i da replica lui Eastwood, după ce discursul acestuia a devenit viral pe Internet.

Clint Eastwood a luat cuvântul la convenţia de la Tampa, având alături un scaun gol. Regizorul le-a spus celor prezenţi că îl are "pe domnul Obama alături de el, stând pe scaun" şi că doreşte să-i adreseze acestuia câteva întrebări.

În discursul său, care a reprezentat de fapt un dialog imaginar cu preşedintele SUA, Clint Eastwood l-a atacat dur pe Barack Obama, pe care l-a făcut "nebun".

Intervenţia actorului, care în unele momente a părut incoerentă, a amuzat publicul şi a avut un succes fulminant pe Internet.

Replica preşedintelui Obama nu a întârziat să apară. Pe contul oficial de Twitter al preşedintelui Obama a fost postată o fotografie cu un mesaj ironic: "Acest scaun este ocupat".

Discursul lui Eastwood a fost difuzat la televiziune, în prime-time, chiar înainte că senatorul Marco Rubio din Florida să îi dea cuvântul lui Mitt Romney.

În timp ce actorul vorbea, directorul adjunct al statului major de campanie al lui Barack Obama, Stephanie Cutter, a postat un mesaj pe Twitter, exclamând doar "Uau!".

La scurt timp după încheierea convenţiei a fost creat un cont pe Twitter denumit "InvisibleObama", care a atras 30.000 de followeri în numai câteva ore.

Clint Eastwood este un republican convins, care şi-a anunţat sprijinul pentru candidatura lui Mitt Romney la începutul lunii august, după ce l-a susţinut pe John McCain, în 2008.

Hollywoodul, care, în mod tradiţional, este mai degrabă favorabil democraţilor, a lipsit la Tampa, cu excepţia lui Eastwood şi a actorului Jon Voigt, în vârstă de 73 de ani.

obamamaa


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro