Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:03:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


“Iubita” lui DiCaprio nu are noroc în dragoste


27 ianuarie 2012

madalinaFrumuseţea nu pare să-i aducă noroc în dragoste oltencei Mădălina Ghenea. După ce a devenit faimoasă în toată lumea, anul trecut, datorită scurtei relaţii de amor cu actorul Leonardo DiCaprio, ea s-ar fi consolat, conform presei italiene, în braţele altui star, Adrien Brody. Însă, acum, acesta s-a afişat cu o superbă tunisiană de 40 de ani, Afef Jnifen.

Lăsată cu ochii-n soare de Leonardo DiCaprio, Mădălina Ghenea s-a văzut abandonată şi de Adrien Brody

Pe plan profesional merge totul brici, dar pe plan personal Madălina Ghenea priveşte cum alte femei îi iau de sub nas iubiţii celebri. Conform presei italiene, Mădălina a fost consolată după desprăţirea de Leonardo DiCaprio de un alt star de la Hollywood, “pianistul” Adrien Brody.

Acesta s-a afişat recent cu o prezentatoare TV din Tunisia, Afef Jnifen, în vârstă de 40 de ani, după care actorul spune că “e topit”. Din păcate pentru el, Afef e căsătorită cu un potent om de afaceri mai în vârstă decât ea, care a luat foc când a văzut-o în tandreţuri cu Brody. În acest timp, românca noastră se mulţumeşte doar să profite de pe urma contractelor bănoase, care curg gârlă după ce a fost, pentru scurt timp, “viitoarea doamnă DiCaprio”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro