Joi, 25 aprilie 2024 - 3:25:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mădălina Ghenea, în film cu „comisarul Cattani”


22 martie 2012

madalina_gheneaCariera de actriţă a româncei Mădălina Ghenea, manechin de succes în Italia, se conturează tot mai frumos. Presa din Peninsulă a informat recent că fosta iubită a starului Leonardo DiCaprio va juca într-un film alături de Michele Placido, eroul poliţist din celebrul serial “Caracatiţa”.

“Roman e il suo cucciolo” se numeşte filmul în care Mădălina Ghenea, olteanca devenită faimoasă în toată lumea anul trecut, după ce a ieşit la iveală relaţia de amor cu Leonardo DiCaprio, va juca alături de actori cunoscuţi în Italia. În aceeaşi peliculă va apărea şi legendarul Michele Placido, fostul “comisar Cattani”, care a făcut româncele să ofteze în anii ’90, în serialul “Caracatiţa”. La 66 de ani, Placido este foarte activ în lu- mea filmului, fiind totodată şi producător.

Michele Placido a lucrat la mai multe proiecte împreună cu Monica Bîrlădeanu. Primul a fost “Vallanzasca: Angels of Evil”, povestea unui spărgător de bănci, apoi a urmat “Itaker”, o coproducţie româno-italiană, unde Monica a avut din nou un rol important.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro