Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:15:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Parlamentul European nu mai vrea huligani pe stadioane


4 februarie 2012

stadioane_violente_huliganiDupă valul de violenţă de pe stadioane, care a culminat cu masacrul din Egipt de după partida Al Masry - Al Ahly, căruia i-au căzut victime 74 de persoane, membrii Parlamentului European au solicitat, joi, ca suporterii violenţi să fie interzişi pe stadioane.

”Parlamentul European solicită ca suporterilor violenţi sau celor care au avut un comportament discriminatoriu să le fie interzis accesul pe toate stadioanele europene, traficul de substanţe dopante să fie asimilat traficului de droguri, iar profesia de agent sportiv să fie reglementată. Intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona a determinat o revoluţie în sport, deoarece a creat pentru prima dată o bază juridică pentru deciziile în acest domeniu, articolul 165", a declarat raportorul Santiago Fisas Ayxela.

Combaterea dopajului, violenţa pe stadioane, aranjarea meciurilor şi activităţile ilegale ale agenţilor jucătorilor reclamă o acţiune coordonată la nivel european, conform unei rezoluţii adoptate, joi, de Parlamentul European.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro