Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:57:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşti: Băsescu te vrem şomer, să-ţi cauţi de muncă în străinătate!


14 ianuarie 2012

ploiesti_protest_1Încă de la orele 18.00, peste 500 de ploieşteni s-au strâns în faţa Palatului Administrativ, în semn de solidaritate faţă de toţi românii care au ieşit în ultimele zile în stradă, pentru a se opune noii reforme a sănătăţii, dar şi pentru a-l determina pe Traian Băsescu să renunţe la preşedinţia României.

Într-un cor de fluierături, încă de la orele 18.00, peste 500 de ploieşteni au scandat non-stop lozinci pro-Raed Arafat şi contra Traian Băsescu! Iniţiativa, pornită iniţial de circa o sută de persoane, majoritatea vârstnice, a fost „privită” cu ochi buni de ploieşteni, care se strâng din ce în ce mai mulţi în faţa Palatului Administrativ din municipiu. Printre cerinţele acestora se numără salvarea SMURD-ului, dar şi demisia preşedintelui Traian Băsescu. Protestatarii au steaguri ale României, dar şi câteva cartoane pe care se poate citi: „Respect pentru Raed Arafat”, „Băsescu şomer, să-ţi cauţi de muncă în străinătate” şi „România, trezeşte-te!”.ploiesti_protest
La faţa locului s-au deplasat imediat circa 30 de jandarmi, dar mai mulţi poliţişti pentru asigurarea ordinii publice dar şi pentru fluidizarea traficului din zonă. Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu, a precizat că această acţiune de protest nu este autorizată, dar şi că, până la acest moment, nu au fost înregistrate incidente.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro