Joi, 18 aprilie 2024 - 4:24:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Studentă la...10 ani!


25 mai 2012

anayaLa 10 ani, Dafne Almazan Anaya este cea mai tânără studentă din Mexic. Studiază la Instituto Tecnologico de Monterrey pentru a obţine o diplomă în psihologie, la fel ca şi fratele său, care a absolvit cursurile aceleiaşi instituţii ceva mai "târziu", la vârsta de 18 ani...

Conform HuffingtonPost, Dafne a mers la şcoală la şase ani, iar în patru ani a absolvit atât şcoala primară cât şi liceul. "Atunci când aveam trei ani îmi imitam sora când îşi făcea temele. Chiar îmi plăcea, apoi mi-am dat seama că îmi place să citesc", îşi aminteşte Dafne, într-un interviu acordat FOROtv.

"Îmi place să citesc. Nu îmi place să mă uit la televizor, exceptând documentarele", se destăinuie micuţa studentă, ai cărei părinţi o consideră încă un copil. "Aleargă prin casă, sparge vesela şi îşi încurcă şosetele. Este un copil ca oricare altul", spune Dunia Anaya, mama fetiţei, completată de soţul său: "Este normal să o încurajăm să se joace. Faptul că studiază la cel mai înalt nivel nu trebuie să îi răpească bucuria de a se juca precum orice copil de vârsta sa."


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro