Vineri, 29 martie 2024 - 6:00:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Twitter, investigat pentru practici anticoncurenţiale


6 iunie 2012

Comisia Federală pentru Comerţ din Statele Unite a început să contacteze producătorii de software, într-o investigaţie preliminară referitoare la practicile de afaceri ale Twitter, pentru a evalua dacă acesta limitează concurenţa.

twitter
Acţiunea comisiei reprezintă un răspuns în urmă mai multor reclamaţii referitoare la faptul că Twitter împiedica pe unii dezvoltatori de software să proiecteze aplicaţii legate de serviciul oferit de companie.


În ultimele luni, agenţia americană a adoptat un rol mai activ în examinarea comportamentului unor companii mari de servicii pe Internet.
Săptămâna trecută, Google a anunţat că a primit o citaţie din partea agenţiei, legată de o investigaţie antitrust împotrivă să.
Twitter, înfiinţat în urmă cu patru ani, permite utilizatorilor săi să comunice prin intermediul unor mesaje scurte de 140 de caractere. Potrivit ultimelor rapoarte, activitatea pe platforma de micro-blogging se intensifică, în prezent fiind trimise peste 200 de milioane de tweet-uri zilnic.


Twitter este folosit de 13% din populaţia adultă din Statele Unite care este activa online, numărul utilizatorilor fiind cu 8% mai mare decât cel înregistrat în luna noiembrie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro