Joi, 28 martie 2024 - 9:14:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Whitney Houston a fost înmormântată FOTO


20 februarie 2012

whitneyhÎn biserica baptistă în care Whitney Houston a început să cânte gospel, ca solistă în corul condus de mama ei, Cissy, s-au adunat aproximativ 1.500 de invitaţi pentru a-şi aminti de cântăreaţă, prin muzică şi poveşti, întreaga ceremonie de peste trei ore.

Slujba a fost deschisă printr-un discurs susţinut de pastorul Marvin Winans şi a continuat cu cel susţinut de episcopul T.D. Jakes, după interpretarea unor cântece religioase de corul bisericii baptiste New Hope şi de New Jersey Mass Choir.

După acest moment, rudele şi prietenii cântăreţei au relatat diverse întâmplări din viaţa ei, au făcut glume şi au vorbit despre profundul sentiment religios care a animat întreaga existenţă a artistei.

casket-whitney-houston-funeralKevin Costner a fost aplaudat în picioare de invitaţii care au participat la funeraliile regretatei cântăreţe Whitney Houston.

Costner a rostit un discurs emoţionant în care a vorbit, cu sinceritate, despre sentimentele lui faţă de Whitney. De asemenea, Kevin a povestit auditoriului cum înainte de filmarea producţiei The Bodyguard melodia "I Will Always Love You" care a consacrat-o pe Houston nu fusese luată în calcul.

masina-whitney"Piesa I Will Always Love You era aproape să nu existe în interpretarea lui Whitney. Nu trebuia să fie în acel film. Prima alegere fusese melodia What Becomes of the Broken Hearted. Dar întâmplarea a făcut ca această piesă să mai fie folosită într-un alt film cu doar un an înainte, aşa că ne-am gândit că nu va mai avea acelaşi impact. (...) Whitney, nu ai fost doar bună, ai fost minunată. Ai cântat tot afurisitul ăla de cântec fără formaţie. Tu ai făcut din filmul ăla ce este acum. O grămadă de actori ar fi putut juca rolul meu, dar tu, Whitney, cred, cu sinceritate, că ai fost singura care putea s-o joace pe Rachel Marron la acel moment. Nu erai doar drăguţă. Erai atât de frumoasă pe cât poate o femeie fi. Iar oamenii nu doar te-au plăcut Whitney. Ei te-au iubit. Te duci acum la ceruri, Whitney, cu okevin-costner-whitney-houston-funeral armată de îngeri...", a spus Kevin Costner, la înmormântarea bunei lui prietene, Whitney Houston.

Slujba religioasă şi ceremonia desfăşurată în Biserica Baptistă New Hope din Newark, în memoria regretatei Whitney Houston, s-a încheiat cu un moment emoţionant.

În timp ce sicriul era scos din Biserică, în sală au răsunat acordurile celebrei piese "I Will Always Love You", interpretată cu o forţă unică de Whitney Houston.

whitney-houston-funeralLa sfârşitul melodiei, Whitney a fost aplaudată pentru ultima dată de toţi invitaţii la eveniment

Cântăreaţa a fost înmormântată duminică la Newark, lângă locul de veci al tatălui ei în cimitirul Fairview din Westfield, aflat la o distanţă de circa 15 kilometri de biserică.

 

 

 

bobbi-kristina-houston

AliciaKeysperformsatWhitneyHoustonsfuneral


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro