Joi, 28 martie 2024 - 2:02:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Whitney Houston, amanta fratelui lui Michael Jackson VIDEO


5 martie 2012

Jermaine-Jackson-whitney-houstonDeşi a fost o femeie extrem de frumoasă, la picioarele căriea au căzut mulţi bărbaţi atrăgători, Whitney Houston nu a scăpat de statutul amantă. Cântăreaţa a fost iubita lui Jermaine, fratele lui Michael Jackson, pe când acesta era căsătorit.

Iubirea dintre Jermaine şi Whitney a fost atât de intensă, încât aceasta i-a dedicat chiar o melodie acestuia. Se pare că piesa ”Saving All My Love For You”, care a fost mult timp în topuri pe primul loc, a evocat exact dragostea pe care artista i-o purta lui Jermaine. În cântec este vorba despre o femeie care se iubeşte cu un bărbat însurat, aşa cum era Jackson la acea vreme, şi aşetaptă momentul în care acesta va fi numai al ei. Mai mult, pentru filmarea clipului Whitney a căutat un bărbat care să semene cu amantul ei.


Foarte puţini au ştiut de aventura secretă a celor doi, printre aceştia numărându-se şi Michael Jackson, care se pare că nu ar fi fost de acord cu relaţia.
Whitney şi Jermaine, care a refuzat să-şi părăsească soţia pentru cântăreaţă, au păstrat legătura chiar şi după ce pasiunea dintre ei s-a stins şi chiar l-a consolat fosta iubire după ce megastarul s-a stins din viaţă în 2009.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro