Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:15:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aveţi probleme cu e-mail-urile?


18 ianuarie 2016

Foarte mulţi deţinători de nume de domenii au probleme cu e-mail-urile. Acestea ba sunt rejectate de marile servere (google, yahoo, hotmail, aol, etc), ba intra în Spam/Bulk.

Dacă aveţi un nume de domeniu şi cel puţin o căsuţă de email pe numele Dvs. de domeniu, este bine să verificaţi dacă aveţi vreo problema cu numele Dvs. de domeniu. Spre exemplu, eu am numele de domeniu stiriactuale.ro şi o mulţime de adrese de email de genul [email protected].

Ca să testaţi dacă numele Dvs. de domeniu are vreo problema, accesaţi linkul http://mxtoolbox.com. În căsuţa "Domain Name" introduceţi numele Dvs. de domeniu, spre exemplu, stiriactuale.ro şi apoi apăsaţi pe butonul "MX Lookup" (ca în poza articolului). Apoi apăsaţi pe butonul verde "Find Problems" şi veţi obţine rezultatul verificării numelui Dvs. de domeniu, că în poza următoare.
 


Dacă în căsuţa "Blacklist" aveţi vreo eroare, sigur aveţi probleme cu e-mail-urile. E-mail-urile Dvs. vor ajunge în Bulk/Spam. Avertismentele pe care le vedeţi în această imagine sunt foarte greu de rezolvat, de cele mai multe ori imposibil şi nu vă vor afecta e-mail-urile/site-ul Dvs.

După cum puteţi vedea în această poză, pentru domeniul stiriactuale.ro avem doar două avertismente, care nu sunt grave (nu sunt erori) şi nu ne afectează corespondenta electronică şi nici site-ul web, http://stiriactuale.ro.

Dacă aveţi erori în rezultate, este bine să luaţi legătura cu cel care vă găzduieşte numele de domeniu/site-ul pentru a vă elimina erorile. Mare atenţie, "greii e-mail -urilor" (google, yahoo, hotmail, aol, etc) schimbă foarte des "regulile" postei electronice şi sunt foarte puţini cei care urmăresc şi sunt la curent cu aceste modificări.

Cel mai uşor şi sigur verificaţi singuri domeniul Dvs. pentru a nu avea neplăceri cu poşta electronică!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro