Marţi, 23 aprilie 2024 - 9:45:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Albumele de pe Google Photos pot avea comentarii


16 mai 2016

Facilitatea a fost introdusă pe toate versiunile disponibile ale platformei, respectiv pe terminalele Android şi iOS, dar şi pe cea disponibilă pe internet, asemenea celorlalte platforme de socializare.

Însă deocamdată cei care văd anumite fotografii sau albume în Google Photos nu pot apăsa instant butonul like dacă le place o anumită fotografie. Cei de la Google au introdus o serie de sugestii inteligente pentru a-i ajuta pe utilizatori să ştie mai uşor ce fotografii ar vrea să adauge. Sugestiile sunt bazate pe timpul şi locul fotografiilor utilizatorului.

Sugestiile pentru utilizator apar numai dacă acesta are fotografii relevante pentru un album care a fost adăugat recent şi dacă are activate setările privind locaţia sa. Albumele de fotografii distribuite cu alte platforme digitale sau reţele de socializare au fost disponibile pe dispozitivele iOS încă din 2012.

Google a introdus această funcţie a distribuirii conţinutului foto şi video între mai multe platforme digitale pentru serviciul său Photos abia în decembrie anul trecut. Google Photos a fost lansat în mai 2015, iar la 6 luni după lansarea sa depăşise pragul de 100 de milioane de utilizatori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro