Marţi, 19 martie 2024 - 12:51:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce este opţiunea binară şi ce beneficii poate aduce?


5 decembrie 2016

La momentul actual piaţa de investiţii este foarte imprevizibilă; lumea pur şi simplu nu ştie unde să investească. Sunt foarte nehotărâţi din mai multe motive: nici o intreprindere nu este stabilă şi valuta noastră este în prezent în criză. Ce doresc cel mai mult cetăţenii noştri? Vor să câştige bani rapid şi uşor, întrebarea reală este: este de fapt posibil? De câte ori aţi auzit că băiatul vecinului şi-a pierdut toţi banii în cazinouri sau fostul coleg de clasă îşi vinde casa din cauza dependenţei de jocurile de noroc. Cum ar fi dacă v-aş spune că există un alt mod de a câştiga bani asigurându-vă personal şi pe cei dragi fără a risca mult? Nu vorbesc despre strategiile de investiţii unde aveţi nevoie de un capital de pornire mare şi trebuie să aşteptaţi ani pentru a obţine profit. Permiteţi-mi să vă prezint opţiunile binare şi tranzacţionarea pe opţiuni binare.

Opţiunile binare au o mulţime de esenţe şi un mare potenţial. Opţiunile binare nu a apărut de nicăieri. 8 ani în urmă Chicago Board Options Exchange a permis traderilor particulari să folosească întreaga gamă de instrumente pe termen scurt. La început, opţiunile binare erau accesibile doar furnizorilor companiilor mari americane şi europene. Un cetăţean obişnuit din ţara noastră nu îşi putea permite să devină un trader, investiţia de pornire necesară în acel moment era foarte mare. Din punct de vedere economic, opţiunea binară este o platformă de tranzacţionare în cazul în care un trader sau un reprezentant autorizat face predicţii asupra direcţiei valorii diferitor active.

Persoanele fizice pot deveni traderi la fel ca şi companiile mari. Companiile captivează un spectru larg de activitaţi cu ajutorul afacerilor cu opţiuni binare. În general companiile pot acoperi riscurile financiare reale sau percepute, să se implice activ în activitatea de investiţii (fără de a-şi atinge activele lor majore) şi afaceri pe cele mai mari burse de valori din întreaga lume. Nu există nici un alt tip de depozit comercial care ar oferi un spectru de posibilităţi atât de larg ca cel pe care îl oferă opţiunile binare. Deci, ce acum? Trebuie să găsim un broker demn de încredere pe care putem conta.

Este important să se găsească un broker de opţiuni binare în regulă pentru a începe pe piaţa de opţiuni binare. Sunt foarte mulţi brokeri, deci cum să alegem? Am menţionat că scopul este de a obţine profit din investiţii mici, deci am avea nevoie de a găsi un partener care nu necesită investiţii mari de la începutul afacerii. În urma analizei activităţilor diferitelor companii de tranzacţionare şi diverşi brokeri, am ajuns la concluzia, că doar un singur broker ar putea fi potrivit pe deplin în această categorie. Ne-am decis să mergem cu Binatex.



Cel mai bun mod de a începe o tranzacţionare este de a investi propriile fonduri, nu contează cât de puţin sunt. Nu este necesar să se depună mai multe sute de dolari la început, 10 $ va fi destul de bine. În cazul în care în prezent nu deţineţi astfel de fonduri sau doriţi să învăţaţi şi să vă antrenaţi, este recomandat să începeţi tranzacţionarea cu un cont demo. Contul demo este disponibil cu brokerul Binatex. Binatex consideră că nu există un asfel de lucru, cum ar fi prea multă practică de tranzacţionare sau prea mult antrenament.

Cel mai mare avantaj al tranzacţionării binare cu compania Binatex este că poţi reuşi să câştigi bani chiar şi cu 10 $ ca investiţie iniţială, totul depinde de tine. În cazul în care tranzacţionaţi pe termen lung sau pe termen mediu şi dacă alegeţi data finalizării tranzacţiei cu atenţie şi faceţi în mod deliberat toată tranzacţia dvs., capitalul va creşte într-o chestiune de timp. Binatex s-ar putea să nu fie singurul loc unde o afacere poate începe tranzacţionarea cu un depozit minim disponibil, dar spre deosebire de alţi brokeri are multe alte avantaje:

  • Procesarea cererilor de extragere a venitului este efectuată în aceeaşi zi, deci Binatex este una dintre cele mai bune în ceea ce priveşte rata profitului, dintre toţi brokerii.
  • Platforma de tranzacţionare este proiectată în conformitate cu cerinţele traderilor: interfaţă prietenoasă cu utilizatorul, lucru rapid, un spectru larg de funcţii, etc.
  • Investitorii accentuează faptul că opţiunile pe acţiuni ale companiei, cu un depozit minim permite traderilor să-şi extragă fondurile mai rapid.Binatex oferă, de asemenea, o gamă largă de sisteme de plăţi. Pentru extragerea fondurilor traderii pot utiliza cele mai populare şi accesibile pentru majoritatea sistemele de plăţi: WebMoney, QIWI, VISA, MasterCard.
  • Brokerii cu cerinţe înalte în investiţii utilizează platforme de tranzacţionare gata pregătite pentru utilizare. Cel mai important dezavantaj al acestui software este lipsa de instrumente de tranzacţionare, brokerii primitivi, şi funcţionarea instabilă din cauza serverului supraîncărcat. Platformele cu servicii de opţiuni binare cu un depozit minim scăzut, cum ar fi Binatex, îşi crează propriul software. Acest software este sigur, rapid şi niciodată supraîncărcat.
  • Securitatea fondurilor clienţilor este asigurată de licenţa Comisiei Financiare.
  • Majoritatea traderilor cu experienţă şi cei începători confirmă faptul că dintre toate companiile cu un depozit minim, anume Binatex oferă cele mai bune condiţii de tranzacţionare şi este pe locul întâi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro