Joi, 23 februarie 2017 - 4:29:13
EUR
EURO = 4.5217 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 4.3066 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ce este opţiunea binară şi ce beneficii poate aduce?


5 decembrie 2016

La momentul actual piaţa de investiţii este foarte imprevizibilă; lumea pur şi simplu nu ştie unde să investească. Sunt foarte nehotărâţi din mai multe motive: nici o intreprindere nu este stabilă şi valuta noastră este în prezent în criză. Ce doresc cel mai mult cetăţenii noştri? Vor să câştige bani rapid şi uşor, întrebarea reală este: este de fapt posibil? De câte ori aţi auzit că băiatul vecinului şi-a pierdut toţi banii în cazinouri sau fostul coleg de clasă îşi vinde casa din cauza dependenţei de jocurile de noroc. Cum ar fi dacă v-aş spune că există un alt mod de a câştiga bani asigurându-vă personal şi pe cei dragi fără a risca mult? Nu vorbesc despre strategiile de investiţii unde aveţi nevoie de un capital de pornire mare şi trebuie să aşteptaţi ani pentru a obţine profit. Permiteţi-mi să vă prezint opţiunile binare şi tranzacţionarea pe opţiuni binare.

Opţiunile binare au o mulţime de esenţe şi un mare potenţial. Opţiunile binare nu a apărut de nicăieri. 8 ani în urmă Chicago Board Options Exchange a permis traderilor particulari să folosească întreaga gamă de instrumente pe termen scurt. La început, opţiunile binare erau accesibile doar furnizorilor companiilor mari americane şi europene. Un cetăţean obişnuit din ţara noastră nu îşi putea permite să devină un trader, investiţia de pornire necesară în acel moment era foarte mare. Din punct de vedere economic, opţiunea binară este o platformă de tranzacţionare în cazul în care un trader sau un reprezentant autorizat face predicţii asupra direcţiei valorii diferitor active.

Persoanele fizice pot deveni traderi la fel ca şi companiile mari. Companiile captivează un spectru larg de activitaţi cu ajutorul afacerilor cu opţiuni binare. În general companiile pot acoperi riscurile financiare reale sau percepute, să se implice activ în activitatea de investiţii (fără de a-şi atinge activele lor majore) şi afaceri pe cele mai mari burse de valori din întreaga lume. Nu există nici un alt tip de depozit comercial care ar oferi un spectru de posibilităţi atât de larg ca cel pe care îl oferă opţiunile binare. Deci, ce acum? Trebuie să găsim un broker demn de încredere pe care putem conta.

Este important să se găsească un broker de opţiuni binare în regulă pentru a începe pe piaţa de opţiuni binare. Sunt foarte mulţi brokeri, deci cum să alegem? Am menţionat că scopul este de a obţine profit din investiţii mici, deci am avea nevoie de a găsi un partener care nu necesită investiţii mari de la începutul afacerii. În urma analizei activităţilor diferitelor companii de tranzacţionare şi diverşi brokeri, am ajuns la concluzia, că doar un singur broker ar putea fi potrivit pe deplin în această categorie. Ne-am decis să mergem cu Binatex.Cel mai bun mod de a începe o tranzacţionare este de a investi propriile fonduri, nu contează cât de puţin sunt. Nu este necesar să se depună mai multe sute de dolari la început, 10 $ va fi destul de bine. În cazul în care în prezent nu deţineţi astfel de fonduri sau doriţi să învăţaţi şi să vă antrenaţi, este recomandat să începeţi tranzacţionarea cu un cont demo. Contul demo este disponibil cu brokerul Binatex. Binatex consideră că nu există un asfel de lucru, cum ar fi prea multă practică de tranzacţionare sau prea mult antrenament.

Cel mai mare avantaj al tranzacţionării binare cu compania Binatex este că poţi reuşi să câştigi bani chiar şi cu 10 $ ca investiţie iniţială, totul depinde de tine. În cazul în care tranzacţionaţi pe termen lung sau pe termen mediu şi dacă alegeţi data finalizării tranzacţiei cu atenţie şi faceţi în mod deliberat toată tranzacţia dvs., capitalul va creşte într-o chestiune de timp. Binatex s-ar putea să nu fie singurul loc unde o afacere poate începe tranzacţionarea cu un depozit minim disponibil, dar spre deosebire de alţi brokeri are multe alte avantaje:

  • Procesarea cererilor de extragere a venitului este efectuată în aceeaşi zi, deci Binatex este una dintre cele mai bune în ceea ce priveşte rata profitului, dintre toţi brokerii.
  • Platforma de tranzacţionare este proiectată în conformitate cu cerinţele traderilor: interfaţă prietenoasă cu utilizatorul, lucru rapid, un spectru larg de funcţii, etc.
  • Investitorii accentuează faptul că opţiunile pe acţiuni ale companiei, cu un depozit minim permite traderilor să-şi extragă fondurile mai rapid.Binatex oferă, de asemenea, o gamă largă de sisteme de plăţi. Pentru extragerea fondurilor traderii pot utiliza cele mai populare şi accesibile pentru majoritatea sistemele de plăţi: WebMoney, QIWI, VISA, MasterCard.
  • Brokerii cu cerinţe înalte în investiţii utilizează platforme de tranzacţionare gata pregătite pentru utilizare. Cel mai important dezavantaj al acestui software este lipsa de instrumente de tranzacţionare, brokerii primitivi, şi funcţionarea instabilă din cauza serverului supraîncărcat. Platformele cu servicii de opţiuni binare cu un depozit minim scăzut, cum ar fi Binatex, îşi crează propriul software. Acest software este sigur, rapid şi niciodată supraîncărcat.
  • Securitatea fondurilor clienţilor este asigurată de licenţa Comisiei Financiare.
  • Majoritatea traderilor cu experienţă şi cei începători confirmă faptul că dintre toate companiile cu un depozit minim, anume Binatex oferă cele mai bune condiţii de tranzacţionare şi este pe locul întâi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1935 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Ati fost victima unui accident de circulatie? Noi va ajutam sa obtineti banii cuveniti din asigurarea RCA

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar Mihai Cazacenco 0  

Salut, as dori si eu sa fac o investitie in Binatex, mica deoarece nu sunt sigur ca e ceva escrocherie. E cineva aici care poate sa confirme faptul ca a reusit sa scoata banii de pe binatex? Si in ce mod? Multumesc anticipat !

(22 februarie 2017 18:16:13)

 
avatar Marin 0  

Mda.. care e legatura dintre optiuni binare si Nigeria nu am mai inteles ) in fine, am reusit sa retrag ceva profit pe cardul bancar si urmeaza sa astept pana in 3 zile sa ajunga si restul banilor pe contul webmoney) deci sunt in profit cu binatex

(21 februarie 2017 15:43:42)

 
avatar anda 0  

Fă, tată tranzactii cu nigerieni si te trezesti bătut si cu banii luati ca primarul din Moldova de acum 10 ani si mai bine care a crezut ca l-a apucat pe dzeu de picior, care a ajuns prin Londra, bătut si lăsat fără bani; smecheria ca e din Nigeria e curata escrocherie. Ei se orientează in functie de inoirile din piata. Acum a băgat in reclama si optihnile binare. Pe vremuri avea o mostenire in urma unor "războaie " locale si vroia sa investeasca. Hahaha, bietul primar a povestit tuturor ziarelor vremii de pățania sa.

(21 februarie 2017 12:25:34)

 
avatar Alexandru 0  

Va salut! Deci, am facut un profil in euro pe webmoney. Cei de la binatex au spus ca transferul va fi posibil in decurs de 2-3 zile. Intrebare: E cineva care a primit banii mai repede?

(20 februarie 2017 10:30:47)

sageata
avatar Lilian 0  

Salut! Mai repede nu ... eu i-am primit in 3 zile

(22 februarie 2017 14:01:06)

 
avatar adi 0  

e cineva online sa ma ajute

(13 februarie 2017 20:18:15)

 
avatar Dim_dim 0  

Contul real nu se deosebeste in nici un fel de cel real. Daca ai prins firul in demo sa stii ca in cel real vei cuplege roadele)

(10 februarie 2017 11:18:41)

 
avatar Petru Rata 0  

Sper ca in cont real să fie la fel fără erori sau alte șmecherii care te fac să pierzi.

(8 februarie 2017 15:43:26)

 
avatar Draga cosmin 0  

Super tentant

(31 ianuarie 2017 00:51:53)

 
avatar Draga cosmin 0  

Este super ok sa particip

(31 ianuarie 2017 00:43:46)

 
avatar Costel 0  

Sunt de acord cu Albert, practica conteaza destul de mult, eu am investit numai dupa ce am castigat in contul demo 6000 . Referitor la retragere nu am avut probleme niciodata, sper si la voi sa fie ok

(29 ianuarie 2017 20:58:54)

sageata
avatar Angela 0  

Costel..te rog zi-mi și mie cum ai ajuns la acest câștig de 6000 în contul demo...eu încerc și tot timpul sunt sub o mie.te rog dacă poți spune-mi și mie o strategie..dacă este una sau e numai noroc. Mulțumesc

(31 ianuarie 2017 10:19:09)

sageata
avatar Lucia 0  

Angela, spune-mi, te rog, toata povestea cu -BINATEX - este pe bune sau ma trezesc ca incep sa platesc inainte de a castiga. Multumesc

(14 februarie 2017 19:49:21)

sageata
avatar Denis 0  

Lucia. Pe binatex faci bani, trebuie sa inveti sa te conduci dupa semnale si totul va fi ok. Eu nu sunt de foarte mult timp cu ei dar imi merge bine

(15 februarie 2017 13:43:19)

 
avatar Albert 0  

si eu am incercat sa retrag banii din cont, totul e ok . Korb contul il deschizi pe www.binatex.com/ro dar te sfatui sa practici cel putin o saptamana in contul demo care ti-l ofera ca sa intelegi ce ai de facut. Bafta ))

(29 ianuarie 2017 14:24:59)

sageata
avatar Dani 0  

Salut, spune-mi te rog, contul demo este doar pentru antrenament și nu plătesc nimic?

(30 ianuarie 2017 22:23:02)

sageata
avatar ego 0  

Salut Dani, pentru contul demo nu achiti nimic. Ai pe el 1000 dolari pentru a te invata cum sa faci bani. E distractiv, incearca )

(3 februarie 2017 12:52:27)

 
avatar David -1  

lumeee a retras cineva banii??? Eu a in cont 2843 nu e mult sunt de acord dar vreau sa ma asigur ca pot si retrage banii nu doar investi :-D

(29 ianuarie 2017 13:44:38)

sageata
avatar baloiu claudia 0  

chiar este adevarat?chiar se castiga bani adevarati?sunt cam sceptica....in dolari sau in lei?astept raspuns....

(31 ianuarie 2017 13:03:05)

sageata
avatar Stefan 0  

E normal sa fii sceptica Claudia draga cu atatea smecherii in jurul nostru. Sa stii ca poti face bani cu adevarat. Valuta o alegi cand investesti (lei, euro sau dolari) eu am ales lei, pentru mine e mai accesibil.

(2 februarie 2017 13:46:24)

 
avatar korb +1  

Cum deschid cont si unde?

(27 ianuarie 2017 14:57:44)

 
avatar Stelian 0  

Prima mea tranzacție a eșuat( Însa a doua a fost cu mare succes ))

(25 ianuarie 2017 12:48:56)

 
avatar Georgel 0  

Perfect de acord cu comentariul anterior. Sărăcia este o alegere conștientă. Cine vrea să trăiască bine, va încerca orice.

(22 ianuarie 2017 13:52:19)

 
avatar Janel 0  

Cei care caută vor găsi! Mulți spun că trebuie să muncești în birou toată ziua, la fel ca „oamenii normali”. Nu sunt de acord! Cred că toate modalitățile de a câștiga bani sunt bune - cel mai important este să câștigi suficient pentru a trăi!

(22 ianuarie 2017 13:44:31)

sageata
avatar Romica 0  

Salut care sunt secretele acestui site sau al acestei companii ? Cat adevar este in ceea ce se vorbeste despre acest lucru si cum functioneaza ?

(25 ianuarie 2017 21:37:34)

sageata
avatar Janel 0  

Romica salut. Functioneaza destul de usor este necesar sa urmaresti diferentele intre cresteri si scaderi a activelor dupa deja speculezi in care directie isi vor schimba valoarea acestora in jos sau in sus. E simplu.

(27 ianuarie 2017 14:13:21)

 
avatar Vasile 0  

Nu stiu daca e bine sau nu dar imi pare ca sunt deja obsedat ... totodata satisfacut

(19 ianuarie 2017 12:49:27)

 
avatar Dorian 0  

Zsolt Butyka ai dreptate, eu sunt destul de multumit

(18 ianuarie 2017 21:55:39)

 
avatar Calin 0  

Azi am incercat sa scot primii bani si totul e bine MERGEM LA DISTRACTIE ;-)

(17 ianuarie 2017 09:56:09)

 
avatar Luca 0  

Si eu adaug un plus pentru rapiditatea si munca excelenta!

(16 ianuarie 2017 17:14:58)

 
avatar Ianis 0  

La inceput eram nespus de sceptic, dar s-a dovedit destul de fain... multumesc Binatex!

(16 ianuarie 2017 16:16:04)

 
avatar Toader Soimusan 0  

satisfactia

(30 decembrie 2016 23:52:37)

sageata
avatar Marius 0  

Mare dreptate ai cu " satisfactia" )))

(9 ianuarie 2017 11:39:25)

 
avatar Adi Constantinescu +2  

Marius e practit și poți investi foarte puțin că să încerci, 10 $ este o sumă neînsemnată. Accesează siteul binatex.com si te vei convinge

(28 decembrie 2016 14:00:12)

 
avatar Marcel +1  

E foarte tare frate, am încercat si eu si chiar sunt multumit, nu sunt milioner peste noapte )))))) dar nici nu speram la asta

(5 decembrie 2016 14:14:14)

sageata
avatar catalin 0  

Marcel, poti sa-mi lasi un e-mail, sau telefon sa te contactez?

(12 ianuarie 2017 20:48:36)


Din aceeaşi categorie:

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu fotoHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Se pare ca azi va preocupa in mod special caminul si diversele reparatii sau imbunatatiri in locuinta. Sunteti intr-o forma fizica foarte buna si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Este posibil sa ajungeti la discutii aprinse cu partenerul de viata in legatura cu investitiile planificate pentru casa. Va recomandam sa aveti rabdare. In curand veti sta mai bine cu banii. taur Dimineata s-ar putea sa simtiti nevoia sa faceti cateva schimbari prin casa si aveti sanse sa reusiti. Fiti pregatit sa faceti cateva drumuri si sa cheltuiti ceva mai mult decat v-ati asteptat! O ruda mai in varsta s-ar putea oferi sa va ajute cu bani. Profitati de ocazie! Astazi, cheia reusitei este o buna organizare.
GEMENI RAC
gemeni Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice, chiar daca va preocupa chestiunile de afaceri. La serviciu, intuitia va poate fi de mare ajutor, dar este indicat sa tineti cont si de parerile colegilor. Spre seara, este posibil ca o ruda mai in varsta sa va ceara ajutorul intr-o problema de sanatate. rac Persoanele mai tinere din familie va apreciaza planurile de reamenajare a locuintei, insa ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste neplacuta in legatura cu o ruda si sa va pregatiti pentru o calatorie. Situatia nu este chiar atat de grava pe cat pare.
LEU FECIOARĂ
leu Se pare ca aveti, in sfarsit, resursele financiare pentru a face in casa schimbarile pe care le visati. Pentru aceasta, va trebui sa mergeti la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Ar fi bine sa stabiliti de acasa lista de cumparaturi. Odihniti-va mai mult! fecioara Aveti posibilitatea sa terminati o lucrare in casa, inceputa cu ceva timp in urma. O ruda mai in varsta din familie este dispusa sa va ajute financiar, dar va incerca sa va impuna ideile sale. Evitati o cearta care ar putea sa afecteze relatiile de familie! Spre seara, este posibil sa primiti un cadou deosebit de la persoana iubita.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Se pare ca sunteti hotarat sa va ocupati mai mult de problemele casnice. In prima parte a zilei aveti ocazia sa descoperiti o oferta imobiliara avantajoasa. Pentru deciziile importante, ar fi bine sa va sfatuiti cu partenerul de viata. Va sfatuim sa va ascultati intuitia si sa evitati orice fel de speculatii. scorpion Daca aveti de gand sa faceti anumite schimbari in locuinta, ziua de azi este tocmai buna, pentru ca va puteti baza pe sprijinul celor din jur. Va recomandam sa nu va enervati daca o ruda apropiata, incercand sa va ajute, va agaseaza cu sfaturi numeroase. Organizati-va cat mai riguros si incercati sa nu va propuneti mai mult decat puteti face!
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Nu este recomandabil sa va programati activitati importante astazi, pentru ca este posibil sa survina o serie de evenimente neprevazute. In prima parte a zilei s-ar putea sa aveti de alergat pentru a rezolva cateva probleme ale casei. Aveti mari sanse de reusita, inclusiv intr-o chestiune financiara. Va sfatuim sa va ascultati intuitia. capricorn Ziua de azi este favorabila in plan profesional si in afaceti, dar si activitatilor casnice si diverselor reparatii sau schimbari in locuinta. Acum este momentul sa va puneti ideile in practica, mai ales ca beneficiati si de ajutorul familiei. Ca sa puteti duce totul la bun sfarsit, ar fi bine sa nu va implicati in prea multe activitati simultan.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Se pare ca sunteti hotarat sa incepeti o lucrare complexa si originala, la care va ganditi de ceva timp. Puteti sa faceti schimbari importante in locuinta. Este posibil sa fiti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte in interesul familiei. Ar fi bine sa nu cheltuiti sume mari fara sa va sfatuiti cu partenerul de viata. pesti Se pare ca aveti problemele de natura sentimentala si nu este exclus sa deveniti melancolic. Dupa-amiaza, va reveniti si este posibil sa va dedicati activitatilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrarile de reparatii, renovare sau curatenie. Va recomandam sa nu ii neglijati pe cei mici.
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 februarie 2017
Autentificare
Responsive website newspaper by eng. Constantin Ianc
stiriactuale.ro