Vineri, 29 martie 2024 - 4:00:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ClusterCS susţine business-urile şi startup-urile online din România


17 mai 2017


 

O firmă de software din România a creat un panou de control ce ajută companiile să îşi administreze serverele remote printr-un simplu click şi fără cunoştinţe de Linux.

Dacă sunteţi sysadmin, developer sau o companie şi aveţi nevoie de un panou de control care să vă ofere control complet asupra administrării paginii dumneavoastră, ClusterCS este soluţia potrivită.

ClusterCS este un panou de administrare pentru servicii de web care vă permite să configuraţi servere dedicate, VPS sau instanţe cloud dintr-o interfaţă web. Acesta vă oferă control total în managementul de domeniu pentru site-urile dumneavoastră într-o configuraţie optimizată, indiferent unde sunt localizate serverele dumneavoastră, fie că este vorba de Amazon Web Services, Digital Ocean sau orice alt cloud provider sau data center.

Această metodă permite o configurare simplă a sistemului şi oferă toate instrumentele necesare pentru personalizarea serviciilor dorite. Aveţi posibilitatea să aplicaţi cu uşurinţă tehnologii noi pentru servere web, cum ar fi apache, nginx şi lighttpd printr-o reţetă unică de optimizare a traficului.

ClusterCS a creat o interfaţă ce vă oferă posibilitatea de a crea clustere de scară largă. Platforma este la fel de uşor de folosit ca o instalare simplă de server. Dacă doriţi să aveţi o pagină web rapidă cu redundanţă, cu cerinţe mari de disponibilitate, cu recuperare în caz de dezastru, clustere la scară mare, atunci ClusterCS este recomandat pentru afacerea dumneavoastră - unde timpul şi resursele costă bani.

Să ne imaginăm că avem o pagină web care are un trafic imens iar un singur server nu poate face faţă, foarte multe companii apelează la firme specializate pentru a le configura mai multe servere şi pentru a implementa soluţii de load balancing iar la final costul pentru implementare este unul foarte mare.

Aici intervine platforma ClusterCS, care oferă soluţia perfectă de cluster fără să aveţi cunoştinţe despre cum trebuie să configuraţi serverele sau fără să irosiţi bani pentru a plăti pe cineva care să facă acest lucru.

Cu ajutorul a două, trei click-uri şi doar în cateva minute ClusterCS se conectează remote la servere, instalează pachetele necesare, le configurează şi crează un Cluster din acestea.

ClusterCS ofera o interfaţă prietenoasă prin care vă puteţi administra paginile web fără probleme.

Este ClusterCS o alternativă pentru administrare de pagini web cu clutrafic foarte mare? Da, este! ClusterCS ajută la reducerea consumului de resurse atat de CPU cat şi de RAM şi, fiind un serviciu SaaS (cloud-based), se conectează remote prin ssh la server şi nu trebuie instalat pe server.

Toţi cei care l-au testat au văzut o încărcare mai rapidă a site-urilor lor datorită sistemului de load balancer pe care acesta îl are. Conţinutul este servit în funcţie de necesitate, paginile dinamice sunt servite cu apache, paginile statice cu lighttpd, iar pentru caching se foloseşte nginx.

Panoul de control vă oferă posibilitatea să măriţi viteza de încarcare a site-ului cu ajutorul secţiunii SPEED prin care vă puteţi crea propriile reguli, ajutându-vă de caching. Site-urile care nu au caching sunt foarte mari consumatoare de trafic, după cum bine stim.

Indiferent dacă sunteţi la început de drum sau o companie mare, puteţi utiliza acest panou de control în mod gratuit.

Soft Dreams SRL a început în 2004 ca o agenţie de dezvoltare web. La scurt timp după, prin recomandări repetate, s-a implicat din ce în ce mai mult în proiecte foarte complexe, cum ar fi platformele de social networking, divertisment, mass-media on-line sau platforme de publicitate.

Lucrând în acest moment cu clienţi din întreaga lume, în principal Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi Australia, Soft Dreams este o companie care se poate mândri cu realizările sale şi cu un portofoliu vast de clienţi satisfăcuţi.

Lucrând în principal cu sisteme complexe şi site-uri de mare trafic au acumulat o vastă experienţă şi pot garanta că soluţiile pe care le oferă sunt profesioniste şi bine optimizate. Expertiza companiei ajută business-urile şi startup-urile din zona online să îşi reducă costurile şi să îşi îmbunătăţească performanţele.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro