Miercuri, 17 aprilie 2024 - 1:23:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Facebook a picat în România şi în alte ţări


27 august 2017

Timp de aproape o oră, reţeaua socială Facebook nu a putut fi accesată în această după-amiază de numeroşi utilizatori din România, dar şi din alte ţări precum Marea Britanie

Internauţii care încercau să se contecteze în această după-amiază la Facebook au fost întâmpinaţi de diferite mesaje sau erori. Problemele siteului au început cândva în intervalul orar 16.15-16.30.

Într-unul dintre mesaje, responsabilii Facebook au explicat că în acest moment se lucrează la baza de date a utilizatorilor şi că reţeaua va fi disponibilă din nou în câteva minute.

Presa din Marea Britanie a anunţat că reţeaua Facebook are probleme în această ţară. Potrivit independent.co.uk, mii de utilizatori nu au putut accesa Facebook în această după-amiază.

Şi în Regat, unii utilizatori au fost informaţi că Facebook face „lucrări de mentenanţă”. „The Independent” mai relatează că pare să fie vorba de probleme tehnice.

Şi reţeaua Instagram a avut probleme.

Potrivit siteului downdetector.co.uk, Facebook a picat în numeroase ţări din Europa, dar şi pe coasta de est a Statelor Unite, precum şi în unele regiuni din America de Sud şi din Asia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro