Joi, 28 martie 2024 - 1:00:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


WhatsApp permite de acum ştergerea mesajelor trimise din greşeală


31 octombrie 2017

De acum, WhatsApp permite ştergerea completă a mesajelor din cadrul unei conversaţii, astfel încât, dacă ştergerea se face rapid, destinatarul nu va apuca să le citească.

Noua funcţie este disponibilă atât pentru conversaţiile individuale, cât şi pentru grupuri. Un mesaj şters va fi înlocui cu textul “This message was deleted”, astfel că eliminarea unui mesaj nu va trece complet neobservată.

Pentru a şterge un mesaj, utilizatorul nu trebuie decât să apese prelung pe acesta şi să selecteze funcţia Delete. Apoi, între cele două mesaje afişate de WhatsApp, trebuie aleasă opţiunea “Delete for everyone”.

Noua funcţie va fi valabilă doar dacă cei care participă la o conversaţie au instalată cea mai recentă versiune a aplicaţi. De asemenea, ştergerea unui mesaj se poate face la ce mult 7 minute după expedierea acestuia.

Opţiunea de ştergere a mesajelor este în prezent în curs de implementare, ceea ce înseamnă că nu este încă disponibilă pe toate telefoanele. Va mai dura aproximativ două săptămâni până procesul de implementare va fi complet.

Aceasta functie a fost anuntata de oficialii WhatsApp inca din decembrie 2016, cu am relatat in materialul WhatsApp introduce o nouă facilitate


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro