Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:34:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pinterest disponibil acum si in România


21 martie 2014

Pinterest, un site accesat de zeci de milioane de oameni din întreaga lume pentru a găsi inspiraţie privind lucrurile care îi pasionează şi pentru a-şi planifica viitorul, a fost tradus în limba română. Începând de astăzi, utilizatorii din România pot accesa varianta tradusă a website-ului Pinterest, aplicaţii iOS şi Android.

“Suntem încântaţi să ajutăm fanii Pinterest să exploreze în limba română lucrurile care îi pasionează,” a spus Matt Crystal, Director al departamentului Internaţional, Pinterest. “Pinterest România are deja o comunitate activă în cele mai populare categorii ale website-ului, incluzând modă, călătorii, artizanat, mâncare şi decoraţiuni pentru casă. Procesul actual de localizare este un prim pas pe care îl facem pentru ca pinnerii (utilizatorii Pinterest) să-şi poată descoperi interesele şi hobby-urile într-un mod cu totul nou.”

Anul trecut, Pinterest s-a lansat în peste 20 de limbi şi va continua cu alte traduceri în 2014.

“Creşterea globală este o prioritate principală pentru noi, deoarece cu cât creşte numărul persoanelor care se înscriu pe site, cu atât mai multe domenii de interes vor fi reprezentate, iar produsul oferit Pinner-ilor (utilizatorilor Pinterest) se va îmbunătăţi şi mai mult.” a spus Crystal.

Oamenii utilizează Pinterest ca să îşi creeze liste de dorinţe, să îşi planifice decorarea casei, să găsească noi locuri de vizitat, să descopere noi reţete şi multe altele. Pe site-ul Pinterest, utilizatorii pot urmări Pinneri cu interese similare de la care pot obţine idei creative pentru activităţile lor zilnice sau pentru ceea ce speră să facă in viitor. Fiind un instrument de explorare la nivel global, Pinnerii beneficiază de acces la o resursă universală de conţinut vizual bazat pe categoriile care îi interesează cel mai mult. Puteţi încerca Pinterest şi voi la www.pinterest.com sau descărcând aplicaţiile  iOS şi Android.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro