Joi, 28 martie 2024 - 6:45:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


10.000 de euro pentru poze topless cu Iguana FOTO


3 aprilie 2012

diana-iguana-toplessPentru 10.000 de euro anual, Diana Ştefănescu a devenit imaginea unui salon de înfrumuseţare şi a participat la o şedinţă foto pentru promovarea produselor şi a solarului.

 

Revenită în ţară, după ce a primit învoire de la casa de producţie din Danemarca, pentru care filmează şi după ce a petrecut câteva săptămâni în Canada, la Montreal, acolo unde sunt stabiliţi părinţii săi, actriţa Diana Ştefănescu - Iguana- şi-a rotunjit veniturile cu încă 10.000 de euro, anual, ea devenind imaginea unui salon de înfrumuseţare din zona Semănătoarea din Bucureşti.

diana-iguana-topless1

Mai mult, Iguana a acceptat, pentru prima oară, să fie fotografiată fără sutien în cadrul şedinţei foto la care a participat pentru promovarea produselor şi a solarului. Actriţa a renunţat cu greu la sutien, punânând însă conditia să îşi acopere sânii cu mâinile. Pe lângă suma deloc de neglijat pe care o va primi, Iguana va beneficia gratis, timp de un an, de toate servicile salonului de lux.

 

Diana va rămâne în ţară două luni, timp în care va face o scurtă escală pentru a fi prezentă pe 18 aprilie la COPENHAGEN PIX, cel mai mare festival de film din Danemarca.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro