Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:36:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gigi Becali impresionează şi din puşcărie


5 mai 2014

Gigi Becali  va suporta costurile intervenţiei chirurgicale în regim de urgenţă, pentru extirparea unei tumori canceroase la creier a lui Leo Iorga. Adrian Ordean, prietenul şi colegul lui Leo Iorga, a fost primul care s-a mobilizat şi a anunţat pe conturile de socializare că artistului îi lipsesc 8.000 de euro pentru această intervenţie.

Contactat de ziarulring.ro, surpriza nu a întârziat să apară, acesta mărturisind că banii pentru operaţie există integral, întrucât Gigi Becali s-a oferit să suporte întreaga sumă.

"Am făcut anunţul mai târziu pentru că nu ne-ar fi luat nimeni în seamă, cu vacanţele astea... Imediat după ce am postat, am avut foarte mare ecou, nu mă aşteptam la aşa ceva. Operaţia e în jur de 15.000 de euro, Leo avea câţiva bănuţi, mai primea de la Sănătate în jur de 4.000 şi îi lipseau 8.000 de euro. În cursul dimineţii (n.r.-ieri), domnul Becali a hotărât să plătească el absolut tot. E o veste minunată! La fel, am primit două telefoane, să luăm contact cu nişte firme care voiau să plătească integral operaţia. Dar domnul Becali a fost primul", a dezvăluit chitaristul trupei COMPACT.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro