Marţi, 19 martie 2024 - 1:19:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Artişti de renume vor cânta săptămâna aceasta în Zappa Club & Lounge din AFI Palace Ploieşti


28 mai 2014

Săptămâna trecută s-a lansat oficial Zappa Club & Lounge în AFI Palace Ploieşti, reunind artişti celebri precum Zdob şi Zdub, Horia Brenciu & HB Orchestra şi cunoscutul dj internaţional din Ibiza, Jose Maria Ramon.

Cu această ocazie, peste 1000 de oameni s-au bucurat de deschiderea celui mai modern şi mai nou loc de distracţie din Ploieşti.

Surprizele vor continua şi săptămâna aceasta cu alte nume celebre. În această seară, trupa Vunk va lua cu asalt scena din Zappa Club&Lounge, promiţând un show incendiar, iar joi, iubitorii de karaoke îşi vor demonstra talentul pe scenă alături de o trupă surpriză şi Brigitta.

 Şi ziua de vineri va rezerva ploieştenilor o petrecere pe cinste. Astfel, prima zi de weekend va debuta cu cele mai frumoase cover-uri alături de Doru Isăroiu şi Cafe Montana.

În tonul distracţei de săptămâna aceasta, Tom Novi, unul dintre cei mai iubiţi DJ internaţionali va veni în Zappa şi va transforma seara de sâmbătă într-o explozie de culoare şi energie, pe cele mai antrenante ritmuri.

Mai mult decât atât, Zappa Club&Lounge îşi aşteaptă clienţii zi de zi cu o varietate de opţiuni pentru petrecerea timpului liber. Pe lângă concerte cu artişti cunoscuţi, trupe live şi club, Zappa deţine un restaurant bistro unde ploieştenii pot încerca cele mai deliciose preparate, iar iubitorii de jocuri au la dispoziţie o zonă special amenajată pentru bowling, billiard, snooker, darts şi jocuri electronice.

Pentru cei mai pretenţioşi clienţi, Zappa Club&Lounge acoperă şi o zonă VIP unde aceştia se pot bucura de intimitate şi de servicii personalizate.

Pentru detalii suplimentare, puteţi accesa site-ul  www.zappaclub.ro, sau pagina de facebook www.facebook.com/pages/Zappa-Club.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro