Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:55:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Corala "Armonia”din Plopeni", invitata la trei evenimente de exceptie


1 iulie 2014

Maria Stanciu, preşedintele Coralei Armonia din Plopeni, ne-a trimis pe adresa redacţiei vesti despre ultimele activităţi ale ansamblului artistic.

Am aflat că artiştii din Corala Armonia au participat la  Festivalul International “Antonio Vivaldi” – Pitesti – 31.05.2014,  Festivalul International Coral – Buzau – 21.06.2014, Festivalul International D.G. Kiriac – Topoloveni – Arges – 26-30.06.2014

Publicăm integral materialul despre activitatea Coralei Armonia a Casei de Cultură din Plopeni:

"Cu mare emotie ma bucur sa consemnez din nou “maratonul muzical” la care a participat in ultima luna  Corala “Armonia” condusa de dirijorul Cornel Mutu.

            Ce frumos si inaltator este atunci cand formatii corale insumand peste 200 de membri de fiecare data, se reunesc intr-un regal coral de mare sensibilitate si tinuta artistica, oferind muzica de calitate, sustinuti de oameni inimosi, indiferent de locul de desfasurare !

            Dupa 12 ani de activitate, putem spune ca parcursul “Armoniei” este unul ascendent, toate aceste evenimente la care suntem invitati reprezentand  recunoasterea noastra pe plan national si international, contribuind astfel la prestigiul urbei in care traim.

            De fiecare data revedem prieteni dragi, adaugam altii in inimile noastre, dornici cu totii de a arata ce inseamna cu adevarat arta corala.

            Colaborarile de peste ani cu formatii din tara si strainatate contribuie la ridicarea nivelului cultural al locuitorilor, realizand astfel o educatie permanenta a publicului spectator prin intermediul muzicii corale nationale si universale.

            Au fost seri minunate, seri “fara frontiera”, cu oameni minunati veniti si de pe alte meleaguri, cum ar fi : Bulgaria, Grecia, Rusia, Elvetia, Mexic dar si din tara.

Multumim autoritatilor locale, domnului Primar NITA Dragos, Consiliului Local, domnului Director Nelu Ghiorghe, care ne sprijina de fiecare data in realizarea unor evenimente de exceptie oferite cu drag concetatenilor nostri.

Va fi o vara “fierbinte”, cu repetitii sustinute, deoarece urmeaza  Festivalul “Pro Muzica” – ed.a - V - a – Plopeni, septembrie 2014, devenit deja o traditie a comunitatii noastre.

Va invitam de pe acum in sala de spectacol a impozantei Case de Cultura Plopeni spre a va oferi un strop de muzica, “balsam pentru suflet” !"

 

                                           


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro