Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:43:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Robin Williams amurit la 63 de ani


12 august 2014

Personalităţi din industria cinematografică, lumea sportului sau politicieni şi-au exprimat regretul la aflarea tristei veşti că actorul Robin Williams a murit luni, la vârsta de 63 de ani, corpul neînsufleţit al acestuia fiind găsit în casa sa din California.

Una din primele vedete care a reacţionat a fost actorul Kevin Spacey, acesta jucând alături de Williams în filmul „Shrink” (2009). „Un om a făcut lumea să râdă şi să gândească“. „Îmi voi aminti acest lucru şi îl voi onora. Un mare om, artist, prieten. Îmi va lipsi nemăsurat“, a scris Spacey pe contul său de Twitter.

Ben Stiller, actor de comedie al unei generaţii mai tinere, a considerat că „un mesaj pe Twitter nu este suficient pentru a descrie talentul lui Williams“. Totodată, un alt coleg de breaslă,Jared Leto, a declarat pe Twitter că „Robin Williams a fost un om original şi curajos“.

„Odihneşte-te în pace, Robin Williams. Este o pierdere atât de mare. A plecat dintre noi, dar nu va fi uitat niciodată“, a scris pe Twitter şi actorul Morgan Freeman, iar Steve Martin a postat, la rândul său, următorul mesaj: „Sunt extrem de şocat de pierderea lui Robin Williams, un caracter nobil, un mare talent, partener de actorie, suflet autentic”.

Obama: „Robin Williams a fost unic“

O reacţie a venit şi din partea preşedintelui american Barack Obama. Liderul de Casa albă l-a descris pe Williams ca fiind „unic”. „Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dădacă, preşedinte, profesor, Peter Pan şi orice altceva. Dar a fost unic. A venit în vieţile noastre ca un extraterestru şi a sfârşit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a făcut să râdem. Ne-a făcut să plângem. Le-a oferit gratuit şi cu generozitate talentul său nemăsurat celor care aveau nevoie mai mult - de la trupele noastre din străinătate la cei marginalizaţi de pe străzi”, a declarat cel mai puternic om al lumii.

Robin Williams a fost descoperit fără suflare luni la domiciliul său din California. Poliţia din Marin County, din statul american California, a precizat într-un comunicat că un „individ de sex masculin, declarat mort la ora 12.02, a fost identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California” şi că o cauză probabilă a decesului ar fi „sinuciderea prin asfixiere”.

De asemenea, poliţia a subliniat că deja a fost iniţiată o anchetă „cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro