Joi, 28 martie 2024 - 11:44:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un nou cântec al lui Michael Jackson a fost lansat pe Twitter


16 august 2014

Casa de discuri Epic Records a lansat videoclipul unui cântec al cântăreţului Michael Jackson pe platforma de microblogging Twitter, informează BBC News.

Pentru a promova evenimentul, Twitter a realizat o hartă cu cele mai populare melodii ale regelui pop în diferite ţări din lume.

Cântecul "A Place with no Name" face parte din cel mai recent album postum al cântăreţului, "Xcape". Materialul include mai multe cântece originale înregistrate de Michael Jackson în perioada 1983-1999.Lansarea videoclipului a avut loc în aceeaşi săptămână în care Twitter a anunţat că intenţionează să aducă "mai multe videoclipuri pe peretele utilizatorilor". De asemenea, Twitter va încerca să obţină venituri suplimentare din taxarea "spaţiilor promovate", pe modelul "cost per view".  

"Astfel, clienţii vor fi taxaţi doar atunci când utilizatorul începe să vizualizeze materialul video", a precizat David Regan, producător TV şi Video al Twitter.

Compania a început să experimenteze cu materialele video în anul 2012, când a permis utilizatorilor să includă în mesajele lor link-uri de pe YouTube. La începutul anului 2013, a lansat aplicaţia Vine, care permite crearea unor clipuri de 6 secunde ce pot fi reluate în "buclă" pe conturile abonaţilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro