Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:58:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Majoretele Asesoft vor avea colege noi. Cum a fost la preselecţie!


3 septembrie 2014

Ieri (2 septembrie a.c.) la sala de fitness din cadrul AFI Palace Ploiesti a avut loc preselectia pentru majoretele CSU Asesoft Ploiesti. 15 tinere care iubesc dansul si doresc sa faca parte din trupa de majorete ale campionilor s-au prezentat la castingul organizat  de CSU Asesoft si coregrafa majoretelor Zizik (Alexandra Negulescu).
Unele dintre tinerele talentate au avut ceva emotii, dar carismatica coregrafa (n.a. Zizik)  a reusit sa le faca zâmbitoare si sa lase de o parte orice trac. Fetele au avut doua probe de dans, una la liber, a doua aleasa de concurenta.

Dupa aproximativ doua ore, a venit rândul majoretelor sa faca o demonstratie de dans, apoi acestea au repetat cu concurentele.

În jurul orelor 16.30, preselectia s-a terminat,concurentele având emotii în continuare pâna la decizia luata de Zizik, zilele acestea când va anunta noile  colege ale trupei de majorete.

Pentru ca a fost un casting serios din juriul au facut parte:
Zizik (Alexandra Negulescu), Ionut Georgescu  (presedinte executiv CSU Asesoft Ploiesti), internationalul Levente Szjarto (unul dintre  cei mai emblematici jucatori ai campionilor) si Ionut Urzeala (manager CSU Asesoft Junior).

" A fost o preselectie reusita... am avut participante talentate si cu mult entuziasm!  A fost o decizie dificila Si speram ca am facut cea mai buna alegere si sunt sigura ca fetele se  vor adapta cu brio echipei de majorete Asesoft Ploiesti! Le uram multa bafta !!! ", ne-a declarat zâmbitoare dupa preselectie simpatica si carismatica Zizik  (Alexandra Negulescu) coregrafa majoretelor CSU Asesoft Ploiesti .


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro