Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:19:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jackie Chan a venit în România


12 septembrie 2014

Jackie Chan, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din filmele cu arte marţiale a ajuns pentru prima dată în România. Din păcate pentru fanii săi, vizita a fost extrem de scurtă. Vedeta a ajuns la Bucureşti la ora 14 şi în mai puţin de o oră a decolat spre platourile de filmare din Hong Kong. Jackie Chan a fost invitat de onoare la deschiderea Zilelor Filmului Chinezesc, unde a fost proiectată cea mai recentă peliculă a sa.

Ca orice vedetă ce se respectă, Jackie Chan a venit în România cu avionul său privat. 

Vizita celebrului maestru al artelor marţiale în România nu este întâmpltoare. La propunerea Administraţiei de presă şi cinematografie din China şi a Casei Româno-Chineze, Jackie Chan va fi ambasador onorific cultural al relaţiilor româno-chineze. Spune că a acceptat cu drag propunerea, mai ales că ceea ce ştie despre ţara noastră are legătură cu sportul.  

„Sunt pentru prima dată în România. Cunosc ţara prin prisma sportivilor români. Gimnastică, fotbal şi tenis”, a spus Jackie Chan.  

Şi pentru a intra în atmosferă, actorul a purtat o ie românească pe care o va promova şi în alte ţări, ca semn al identităţii noastre naţionale. Alături de Jackie Chan, la evenimentul de deschidere a Zilelor Filmului Chinezesc a fost prezentă şi celebra actriţa Ziyi Zhang, cunoscută din filmul "Memoriile unei Gheişe". Şi ea purtat, cu mare plăcere, o ie. 

Jackie Chan este, după Bruce Lee, cel mai cunoscut şi iubit actor care a introdus artele marţiale în cinematografie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro