Vineri, 29 martie 2024 - 11:16:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


TOC TOC, o comedie sărită de pe fix, din octombrie în exclusivitate la Grand Cinema&More


7 octombrie 2014

Piesa franţuzească cu cele mai multe vizionări la nivel mondial din ultimii ani, ajunge în sfârşit şi în România

Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din România, Muzicalul Chicago, revine la Bucureşti pentru a transforma TOC TOC (www.TocToc.ro), o comedie irezistibila a secolului XXI, într-un clasic contemporan în care poantele se succed una dupa alta într-un ritm tot mai alert şi în care se râde în hohote de la început şi până la sfârşit!  Spectacolul are premiera pe 18 octombrie 2014 şi se se va juca, în exclusivitate, în România, la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, fiind inclus în stagiunea culturală 2014/2015.

Ce legătură poate să existe între o maniacă a curăţeniei, un taximetrist obsedat de calcule, un tânar care se deplasează sărind de pe o piesa de mobilier pe alta, o fanatică controlului, o tânără ce repetă fiecare frază de doua ori şi un individ care are ieşiri verbale şi gesturi bruşte?

Povestea celor şase pacienţi cu tulburări obsesiv-compulsive (TOC) care organizează o sesiune ad-hoc de terapie în grup în sala de aşteptare a unui psihiatru renumit, care se pare că nu mai ajunge la cabinet, a stârnit hohote nebune de râs in rândul a milioane de spectatori pe tot Globul şi a generat recţii entuziaste în presa de pretutindeni.

Imediat după premiera din 2005 de la Paris, Elle titra “Comedia anului! Laurent Baffie semneaza o comedie irezistibila si foarte bine structurata” , iar  Le Parisien scria "Toc Toc se prezinta ca una dintre cele mai amuzante piese ale anului. Baffie a reusit o lucrare impecabila”.

Pariscope a prezentat-o ca pe o “comedie foarte amuzanta cu o pirueta finala neasteptata”, iar Journal de Dimanche ca pe o “comedie plina de viata care departe a de fi triviala, ne da o lectie de toleranta si umanitate” .

In Venezuela, Diverso Magazine o descrie ca pe “O comedie la care publicul nu se opreste din ras!”

Din distribuţia montării din România  fac parte: Andrei Duban, Anca Ţurcaşiu, Mihai Gruia Sandu, Andreea Samson, Monica Ciută,  Doina Antohi, Andrei Mateiu, Victor Bucur, Cristian Mitescu şi Daniel Burcea.

Spectacolul este organizat de compania 2Think Marketing, iar producătorul executiv al TOC TOC, Mihaela Popescu, este acelaşi producător executiv cu care Grand Cinema&More a colaborat şi la comedia Boeing Boeing, un proiect de succes, cu mare priză la public, care s-a jucat timp de 2 ani în sala Epika din aceeaşi locaţie. În acelaşi timp, Mihaela Popescu a avut o colaborare frumoasă în trecut şi cu regizorul spaniol al piesei, Ricard Reguant, în cadrul primului spectacol regizat de acesta în România – Muzicalul Chicago. Proiectul TOC TOC aduce împreuna, de fapt, mai mulţi membri ai Echipei Muzicalului Chicago. Astfel, Andrei Duban, Anca Ţurcaşiu şi Victor Bucur sunt şi ei tot la a doua colaborare cu regizorul catalan.

Un alt punct forte al spectacolului, este că piesa beneficiază şi de experienţa şi de ideile creative ale unui al doilea regizor - în afară de rolul interpretat în piesă, Mihai Gruia Sandu joacă un rol şi în echipa creativă a proiectului - cel de regizor secund.

Traducerea piesei a fost realizată de către Irina Margareta Nistor, iar scenografia este semnată de una dintre cele mai talentate scenografe din noua generaţie, Ioana Pashca.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 18 octombrie la ora 19:00.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema &More şi online. Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook www.Facebook.com/TocTocRomania.

TOC TOC este un spectacol recomandat de Magic FM.

Partenerii media ai spectacolului sunt: Revistele Ioana, Femeia, Femeia de Azi, Cosmopolitan, Sapte Seri si Comunicatedepresa.ro.

Producţia spectacolului a fost una foarte complexă si a putut fi realizată datorită sprijinului important al unor parteneri de nădejde: ClassLiving, Hotelul Pullman, Happy Tour, XT Deco, Cumpana, Utok.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro