Marţi, 19 martie 2024 - 8:13:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De la doamna profesoară la Prima Doamnă. Cine este Carmen Iohannis


18 noiembrie 2014

L-a cunoscut pe Klaus Iohannis pe când erau în facultate şi de atunci nu s-au mai despărţit. Carmen a fost şi motivul pentru care Klaus Iohannis nu şi-a urmat părinţii, ce au emigrat în Germania. „Va fi alături de mine, va avea şi apariţii publice, va fi o primă doamnă! Ştie foarte bine când este cazul să participe la evenimentele publice şi pot să vă spun că are o prestaţie excepţională când o face”, a spus Klaus Iohannis.

Până să o vedem la evenimente, aflăm că povestea de iubire dintre Carmen şi Klaus a început pe când aveau 22 de ani, într-o excursie. A fost dragoste la prima vedere şi ca să întreţină fiorul, Iohannis nu s-a dat înapoi de la nimic. După facultate, a fost repartizat la o şcoală care era la 60 de kilometri de Sibiu. Făce naveta, pe bicicletă, ca să îşi vadă iubita.

Iubirea de Carmen l-a legat şi de România. Părinţii lui au emigrat în Germania în anii 90, dar Iohannis a rămas aici. Nu a regretat niciun moment decizia... „Evident că o parte semnificativă este soţia mea şi ţin foarte mult la ea până în ziua de astăzi. Deci sigur a făcut parte în mod decisiv aproape din această gândire”, a spus Klaus Iohannis.

Deşi colegii de liceu îşi aduc aminte că Iohannis făcea uşor fetele să suspine, odată ce a întâlnit-o pe Carmen, nu a mai avut ochi pentru altcineva. „Adevărata mea dragoste a venit mult mai târziu şi până în ziua de azi am rămas cu ea. Este soţia mea, Carmen!”, a spus Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis l-a răsplătit cu aceeaşi monedă a iubirii şi rafinamentului. Modestă, s-a ferit de lumina reflectoarelor când soţul ei a ajuns primarul Sibiului şi, mai apoi, preşedintele Partidului Naţional Liberal. În rarele ei apariţii publice a impresionat prin eleganţă şi discreţie. Este amatoare de teatru, adoră să cânte la pian, este pasionată de modă şi nu se fereşte să intre în bucătărie. Dimpotrivă... Carmen Iohannis a împlinit 54 de ani în ziua primului tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale.

SURSA: Digi24.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro