Joi, 28 martie 2024 - 10:07:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Magicianul Viselor" – o altfel de carte


29 decembrie 2014

Din 10 ianuarie 2015, imediat după trecerea Sărbătorilor, ŞtiriActuale.ro vă propune să citiţi o „altfel de carte”, aşa cum îi place şi autorului să o numească. Este vorba despre „Magicianul Viselor”, o extraordinară creaţie a ploieşteanului  Marian Luca, cel care a lucrat la această carte aproape 19 ani, şi care va apărea pe piaţă de sub tiparul Editurei AmandA Edit.

„Aş putea spune că reprezintă, într-un fel, experienţa mea, ca om, în cei aproape 19 ani de viaţă. Mi-am dorit o altfel de carte, o carte pe care să nu o poţi lăsa din mână şi cred că am reuşit acest lucru”, ne-a declarat Marian Luca.

Acesta a mai spus că, în „Magicianul Viselor”, sunt evidenţiate trei ipostaze, în care sunt prezentate aceleaşi pesonaje, legate între ele, prin destine, roluri şi misiuni ce se întretaie şi se completează reciproc. “Descoperirea şi construirea de căi spirituale, salvarea magică a celor loviţi de răutatea semenilor, calitatea de înger păzitor al vieţii noastre sub steagul luptei cu forţele malefice, care tind să acapareze lumea sunt doar câteva dintre temele cărţii” , a mai completat autorul. Eroii noştri şi apropiaţii lor ajung prin acţiuni pline de suspans, ca fiecare dintre ei să treacă cel puţin o dată prin încercări grele de viaţă şi moarte, în care relaţia cu divinitatea este primordială. Încă din primele pagini, se poate observa, cu precădere, dorinţa omului de a-şi depăşi limitile fizice şi mentale şi de a se pune în slujba celorlalţi şi a unor cauze nobile.

Limbajul folosit de autor este, uneori, comic, presărat cu destule elemente de jargon şi argou astfel ca cititorii, mai ales cei tineri, să se regăsească într-o viziune normală şi uneori paranormală asupra misiunii apărătorilor legii şi valorilor umane. Cartea nu este întâmplător împărţită în 3 părţi, ţinând cont că autorul a început prima parte în 1996, a doua în 2002, iar a treia în 2013, ci reprezintă expunerea în cuvinte a stărilor fictive pe care şi le imagina autorul în acele perioade. Mai mult, lucrarea, care nu se doreşte a fi catalogată ca o lucrare ştiinţifică, este o creaţie a unui om care trece prin mai multe etape de cunoaştere, mai ales a divinităţii, tocmai de aceea merită citită.

Cartea va fi disponibilă pe piaţă începând cu 10 ianuarie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro