Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:34:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Flori uscate, readuse la viaţă cu ajutorul bijuteriilor


11 februarie 2015

Florile uscate sunt soluţia perfectă atunci când ne dorim să creăm o felicitare deosebită, o cutie de bijuterii care să iasă din tipare sau atunci când hotărâm să le punem pe pânză. O artistă le-a găsit o întrebuinţare foarte interesantă şi le foloseşte pentru a înfrumuseţa brăţări, inele şi pandantive.

După ce usucă florile cu atenţie şi încearcă să le păstreze culoarea naturală cât mai bine, Sarash Smith din Oregon le foloseşte pentru a crea brăţări şi alte bijuterii pe care toate femeile le iubesc, mai ales primăvara şi în sezonul estival.

Alături de florile uscate, şi penele, scoicile, muşchii şi alte decoraţiuni naturale ajung să înfrumuseţeze bijuteriile pe bază de răşină.

Sarah alege cu atenţie cele mai potrivite flori, iar rezultatul este unul cu adevărat deosebit, mai ales că cei care cumpără produsele ei au şansa să aibă o bijuterie originală şi care creează o stare de bine.

Deşi este o muncă solicitantă pentru a aşeza fiecare floare perfect, produsul final este foarte interesant, iar cei care văd bijuteriile cred că florile par abia culese de pe câmp.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro