Joi, 28 martie 2024 - 4:30:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


De Ora Pământului, AFI Palace Ploieşti transformă energia în artă


28 martie 2015

AFI Palace Ploieşti invită prahovenii sâmbătă, 28 martie, să sărbătorească Ora Pământului, alături de elevii Colegiului Carmen Sylva din Ploieşti.

Cu ajutorul becurilor reciclate din centrul comercial, aceştia vor susţine în intervalul 15:00 – 20:30, ateliere de pictură pentru copii,  pe materiale neconvenţionale. Acţiunea va avea loc la etajul centrului comercial, în zona magazinului H&M.

“În fiecare an organizăm activităţi dedicate Orei Pământului. Este un eveniment de conştientizare a importanţei reciclării şi protecţiei mediului înconjurător. Împreună cu elevii Colegiului Carmen Sylva, vom transforma becurile reciclate în artă şi vom invita copiii să participe la acest program interactiv”, declară Oana Vijială, Mall Manager AFI Palace Ploieşti.

Ora Pâmântului este un eveniment cu tradiţie, care se sărbătoreşte la nivel internaţional în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an şi care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică faţă de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Sâmbătă, între orele 20:30-21:30, AFI Palace Ploieşti se va alinia acţiunilor desfăşurate la nivel internaţional şi va opri lumina timp de o oră pe culoarele principale ale centrului comercial.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro