Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:18:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Păpuşile nepotrivite pentru fetiţe, modificate total de către o mamă


7 aprilie 2015

După ce a observat modul în care producătorii de păpuşi au ales să creeze jucăriile iubite de către toate fetiţele din lume în ultimii zeci de ani, o tânără a ales să ia atitudine.

Au existat o mulţime de controverse legate de modul în care arată păpuşile, total diferit faţă de primele păpuşi produse la nivel industrial, iar mulţi părinţi au încercat să le atragă atenţia producătorilor că nu sunt potrivite pentru copiii lor.Machiate excesiv şi cu haine nepotrivite pentru o jucărie de care copiii se bucură în toate colţurile lumii, păpuşile îi sperie pe mulţi părinţi din cauza modului în care cei mici percep cum ar trebui să arate o tânără: destul de superficială, cu o greutate mult sub standardele impuse de Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi cu o viaţă haotică.

O mămică a decis să ia atitudine, după ce a văzut că cererile părinţilor nu sunt deloc ascultate de către producători, iar copiii cer în continuare aceste păpuşi nepotrivite.

De dragul fetiţelor sale, Sonia Singh a hotărât să schimbe înfăţişarea păpuşilor Bratz şi să le arate şi altor părinţi cum ar trebui să arate o jucărie pentru un copil de câţiva ani.

Sonia a îndepărtat machiajul în exces şi le-a croit noi hăinuţe păpuşilor. Iniţiativa sa a ajuns să fie aplaudată şi apreciată de către milioane de părinţi care şi-ar dori şi ei o astfel de păpuşă.

Povestea Soniei a fost apreciată de aproape şapte milioane de persoane pe Youtube, iar acum a creat o pagină pe Facebook, numită „Tree Change Dolls”, unde fanii pot cumpăra păpuşi recosmetizate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro