Joi, 25 aprilie 2024 - 2:40:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Salvare emoţionantă, după două luni în mijlocul oceanului


8 aprilie 2015

Un bărbat poate spune că s-a născut a doua oară, după ce a fost salvat din apele Oceanului Atlantic.

Louis Jordan, în vârstă de 37 de ani, a fost salvat după ce a plutit în derivă timp de 66 de zile, într-o barcă de pescuit, în nordul Oceanului Atlantic.

Atunci când îşi pierduse orice speranţă că va fi găsit în viaţă, marinari ai navei germane Houston Express au observat barca de pescuit la aproximativ 400 de kilometri în largul Statelor Unite, în Oceanul Atlantic. Louis Jordan a fost găsit în viaţă în barca de pescuit în care plutise peste două luni în derivă din cauza unei defecţiuni la motor, iar toţi cei care îl cunosc cred că este o minune că încă mai trăieşte.

„Mă simt bine acum”, a declarat Louis Jordan de la bordul navei-cargo care l-a salvat. Pescarul a explicat că în perioada în care a plutit în barca de pescuit a consumat peşte crud şi a băut apă de ploaie.

El a fost dus în siguranţă cu elicopterul la spital, unde medicii l-au examinat şi i-au tratat rănile pe care le-a dobândit cât timp a plutit în mijlocul Oceanului Atlantic.

Apropiaţii familiei sale spun că nu şi-au pierdut niciodată speranţa că Louis va fi găsit în viaţă şi cred că este un miracol.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro